امشب فهمیدم شوهرم با یه مفعول حرف میزده و ازش خواسته بره جایی که هست نامزدی به خطر سرد بودنش بهش مشکوک بودم بعد عروسیم میلش خیلی بالا بود ولی یه ته سردی داشت التشم تا وارد واژن نمیشد ارضا نمیشد با اینکه زود انزاله و من فکر میکنم برای رابطه مقعدیه من خدا رو شکر هنوز بچه ندارم فقط موندم چیکار کنم دلم نمیخواد ابروش بره یا اعدام بشه فقط چطور طلاق بگیرم هنوز به روش نیاورم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیخوام ابروش بره به خاطر بچه ای که خدا روشکر خدا بهم نداد میخوام جدا بشم که بوجود نیهد خانواده همسرمم دو شاهی نمی ارزن که دلم به یه چیز خوش باشه خودشم به شدن خسیسه
دقیقا عین واسه منه خانواده بدردنخور انگل ولی واسه من خیانت نکرده ولی خیلی عصبانیه اخلاقامون بهم نمیخ ...
من اخلاقش عالیه دلم به خودش خوش بود کخ لااقل اخلاق داره و بداخلاق نیست از دست خانواده اش فرار کردم خونه زندگیمو ول کردم اومدم با یه فرش دوزاری باهاش زندگی کردم گفتم دلم به خودش خوشه حالا خدا اینجوری ابروشو برد جلوم