2777
2789

دوستان من کاری دارم و یه ماهی نمیتونم اشپزی کنم

و قراره به یه بنده خدایی که ازش مطمئن بگم برام غذا اماده کنه

به نظرتون  این غذاها رو چند براش واریز کنم؟ با توجه به اینکه خونگیه نظر بدید 

ابگوشت 

زرشک پلو 

کتلت مثلا ۲۰ تا 

قرمه سبزی 

قیمه

هرچی کفتم قیمت نداد 

گفت هرچی خودت میدونی

از یه غذا اماده، تهیه غذا  توی شهرتون قیمت بگیر

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از تهیه غذا بگیری خیلی به صرفه تره.

ایشون همونقدر برای تهیه یه پرس وقت و آب و گاز و... میذاره که رستوران برای تعداد زیاد پس قاعدتا منصفانه نیست همون مبلغ رو بدی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
از تهیه غذا بگیری خیلی به صرفه تره.ایشون همونقدر برای تهیه یه پرس وقت و آب و گاز و... میذاره که رستو ...

غذای تهیه غدا و رستوران رو بیشتر از یع وعده نمیشه خورد 

اصلا به دلم نمیشینه 

بچه هامم میگن خوشمزه نیس

خوب اونا پول مواد اولیه رو هم حساب میکنن

میگه خودش میده

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
غذای تهیه غدا و رستوران رو بیشتر از یع وعده نمیشه خورد اصلا به دلم نمیشینه بچه هامم میگن خوشمزه نیس

خب میگم درستش اینه مبلغ بالاتری بدی.

یا اگه آشناست نوع غذا رو تعیین نکنی هرچی برای خودشون میپزه برای شما هم بیاره حتی اگه ساده بود. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.