2777
2789

تازه دیشب انجام دادم 

ابجیم اینا گفتن خیلی قشنگع

ولی زن داداشم و شوهرم میگن پهن هست 

خیلی خورده تو ذوقم 

هی اعصابم خرد میشه 

بنظرتون کم رنگ تر میشه و نازک تر؟؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
قشنگ شده هم کمرنگ‌میش هم نازک

عکس دیدی ؟ 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

ممنون عزیزم 

شما فیبروز انجام دادی تا حالا 

آرایشگرم گفت صبر کن

بله بعد چند روز که بشورید کم رنگ میشه و طبیعی دیده میشه

والا خیلی میترسم 

پهن بمونه اینطور که اینا میگن 

نه خوب شدهکمرنگ میشه

قشنگع بنظرت؟ 

چرا زن داداشم اینا میگن پهنه

قشنگه که ، مبارکه 

منم میخوام انجام بدم ولی آستانه ی دردم بشدت پایین میترسم 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

قشنگع بنظرت؟ چرا زن داداشم اینا میگن پهنه

نه خوبه

چون تغییر کردی فعلا به چهرت عادت نکردن بعدا عادی میشه واسشون

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

قشنگه که ، مبارکه منم میخوام انجام بدم ولی آستانه ی دردم بشدت پایین میترسم

نه بخدا از من یک ذره درد یا خونریزی نداشت حتی یک قطره 

همین که میگن بهم نمیاد اعصابم خرد میشه 

میگ سنت بالا برده 

اصلا هزینش برام مهم نیس 

ولی قرینگی ابرو خیلی خوب بود 

مامانم انجام داده عزیزم اولش هم پهن میش هم پررنگبعد یکی دو هفته عالیه و حتی میگی کاش برم ترمیم

ترمیم بهم گفت ۱ ماه بعد بیا 

رنگ قهوه ای انتخاب کردم 

بعد دو هفته نازک هم میشه؟؟