بله عزیزم من نمی تونم بگم کامل بهتر شده معده ام ولی اره ، به شما قول میدم اگه رژیم غذایی خودت رو بتونی کنترل کنی شک ندارم مثل من بهتر میشه حالتون براتون دعا میکنم ولی اگه کمک خواستی دوست داشتی بپرس جواب بدم
مامان گردن درد داشت با پماد پینیکلیر که ساخت ترکیه هم هست الان حالش خوبه.... برای همه درد های مفصلی خوبه پیشنهاد میدم هرکسی روکه میشناسید درد کمرو گردن و پا داره پیشنهاد بدین
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خوب خوب ک ن ولی خیلی بهتر شدم یک ماه کامل اول امپرازول خوردم و از ترشی جات کاملا دورشدم وولب نزدم و از همه مهمتر استرس و عصبانیت بدترین چیزه برای معده ک باید ازش دور باشی تا خوب بشی رب شیرین بیان هم خیلی عالی بود سفت سفت هست ی تیکه هرشب ازش بخور شکل قره قروته ولی بدمزس
❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگم همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️. تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️» هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگبزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️ ❤️
والا دیشب خیلی حالم بد بود سر همین بهم فشار اومد صبحش از معده درد مردم
دوراز جون عزیزم از همه چی بدتره این موضوع سعی کن فقط عصابتو اروم کنی از موضوعات پراسترس و ادمای پراسترس دورشی من از وقتی رفت وامدمو باادمای این مدلی قطع کردم بخدا خوب شدم فقط رژیم غذایی و این موضوع میتونه کامل خوبت کنه من ی وقتایی گلاب ب روت خون بالا میاوردم دیگه
❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگم همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️. تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️» هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگبزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️ ❤️
الهی عزیزم😔واقعا درد بدیه تو روخدا بیشتر مراقب خودت باش غذاهای کبابی بیشتر بخور ابکی زیاد نخور اش و حبوبات زیاد برات خوب نیست استرس و تنش ک کلا سممممممههههههه و ترشیجات رو حذف کن کلا و از همه مهمتر امپرازول اول صبح فراموش نکن عسل هم خیلی عالیه برات