2777
2789
عنوان

با همسر قدرنشناس چه کنم

112 بازدید | 5 پست

دوتا بچه پشت سرهم دارم واقعا مراقبت ازشون سخته ،همه جوره تموم تلاشم اینه که خوب تربیت بشن و واقعا واسشون وقت میذارم 

اما متاسفانه همسرم خیلی قدرنشناسه 

بعد یه روز پر کار و نفس گیر که من همه جوره سعی داشتم درست مدیریت کنم که مشکلی پیش نیاد روبه من می‌کنه و با تنها یه جمله جوری منو بهم میرزه که نگم 

جمله اش اینه (اصلا خواست به بچه ها نیست)

واقعا تا مغز استخون منو میسوزونه این جمله 

از همه چیزم گذشتم ،کل تایم خونه ام و کنار بچه ها ، مکالمه با گوشی فقط ۱۰ دقیقه شایدم کمتر با مادرم ،ستفاده از فضای مجازی هم فقط تایمی که بچه ام داره شیر میخوره. اینم بگم اگه بخوام باهاش بحث کنم دعوا بپا می‌کنه ، خیلی منطقی نیست و بازم تاکید میکنم کلا قدرنشناسه چه تو رابطه با من بلکه در کل زندگیش 

بهم راهکاری بدید که نسبت به این جمله که میگه اصلا حواست به بچه ها نیست بی تفاوت بشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی پیگیر شوهرتی یک هفته بی محلش کنی درست میشه حساس هم نباش

والا اصلا محلش نمی‌دم 

کلا تو خونه باهاش کم حرفم ،دوست ندارم بحثمون بشه واسه همین بیشتر سکوت می‌کنم که بحث پیش نیاد

والا اصلا محلش نمی‌دم کلا تو خونه باهاش کم حرفم ،دوست ندارم بحثمون بشه واسه همین بیشتر سکوت می‌کنم ک ...

عزیزدلم عین من

اومد خونه سه تا سوره ی والعصر بخون فوت کن آرامشتون زیاد میشه.سعی کن با خنده جواب حرفاشو بدی 

خدایا شکرت

عزیزدلم عین مناومد خونه سه تا سوره ی والعصر بخون فوت کن آرامشتون زیاد میشه.سعی کن با خنده جواب حرفاش ...

چشم این کارم میکنم 

من همیشه خنده رو هستم ولی وقتی یه حرفی میزنه که ناراحت میشم چهره ام خنثی میشه ،بازم اخم نمیکنم فقط دیگه لبخند هم نمی‌زنم