2777
2789

تازه نامزد شده بودیم سال ۹۱ اینا بود اسفند هم بود رفتیم برای خرید مثلا تازه عروس بودم اونموقع ها شلوار غواصی تازه مد شده بود یدونه شلوار غواصی قهوه ای رنگ برداشتم با مانتو کلوش عسلی رنگ با دکمه های بزرگ😂😂

بعد کفش چرمی پاشنه بلند زرشکی با شال سفید 😂😂😂

یه جوریم تو عید دیدو بازدید میرفتیم قیافه میگرفتم انگار مدلینگ بودم خاک تو سرم بهم نخندین سنمم کوچیک بود😂😂😂

خدایا شکرت

خدایا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه رنگین کمونی بودی تو 😂 

حالا من هم اون زمان ها فازخوشتیپی داشتم ولی زده بودم تو کار سرمه ای ، شال و کیف و کفش و شلوار و مانتو و حتی کش مو و سایه چشم سرمه ای😑 

الان عکسامو میبینم خندم میگیره از این همه یک دست بودن 

حالا این خوبه 

من  ۱۴ سالگی یه مانتو قرمز جیغ خریده بودم تا رو زانوم بود گلهای روش هم نارنجی بعد یه جفت کفش پاشنه بلند قرمز با یه ساپورت کرم طوری که مثلا به نارنجیش بیاد با یه شال کرم با گلای قرمز 

و آنچنان تو قیافه بودم که اره من خیلی خفن و خوشتیپم 

انقدم کیف میکردم از استایلم 

وای شبیه پارچه های لحاف و تشک بودی که🤣🤣

چه مقایسه خوبی🤣🤣🤣

بعد فک کن با این تیپ رفته بودم عروسی پسر عمم و کل مسیر بین چند شهرو که با اتوبوس رفتیم اینا تنم بود 

بعد فاز اینو گرفته بودم که همه عاشقمن هر جا میرفتیم با نهایت زور پامو میزاشتم زمین که صدای تق کفشام بیشتر باشه همه منو نگاه کنن🤣🤣🤣🤣