2777
2789
عنوان

🥹🥹کاش

161 بازدید | 18 پست

اینقد دلم میخواد ی همسر داشته باشم عاشقم باشه احساس امنیت و ارامش کنارش داشته باشم سنگ صبورم باشه از تنهایی دربیام صرفا برای خودم کنارم باشه ن چیز دیگه همراهم باشه تو زندگیم 

یعنی روزی میرسه من به این ارزوم برسم 

مثل بقیه دخترا خونه و زندگی داشته باشم با ارامش زندگی کنم 

خدایااا شکرت ❤️

الهی به خواسته های قشنگت برسی الهی خدا صبری که داری رو جبران کنه الهی سفید بخت در دو دنیا باشی الهی خدا قلب تو و همسر آینده ات رو به هم نزدیک کنه

ای پیوند دهنده شکرت 

🇵🇸🇮🇷🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی چیزی بگم،شاید بعضیا خوششون نیاد،جدا از بحث اقتصاد ،بعضی خانما ماشالا  دم به دقیقه جدا میشن و مجدد می شوهرند و با مهریه سنگینی که از هر مرد میگیرن دیگه مرده نمیتونه کمر راست کنه چه برسه بخواد ازدواج کنه .تعداد پسرا هم که توی جامعه ما کمه بخاطر دلایلی.همین میشه که خیلی دخترای دسته گل و همه چی تمام باید فقط صبر و خویشتنداری کنن و هیچکس هم درکشون نمیکنه

اکثر خانما اینطورن و واقعا خالصن.اما متاسفانه مردا ....

متاسفانه اکثر مردا فقط به فکر ارضای نیاز ج.نسیشونن و اصلا به فکر زندگی متاهلی و تشکیل خونواده نیستند به خدا قسم من با نیت پاک جلو رفتم درسته عقد نکردم ولی انتظار داشتم خواستگارم هم مثل خودم باشه نه دو رو ..

انشاالله کع خدا اونی رو که لیاقتت رو داره نصیبت کنه و بینهایت عاشقت باشع و کنار هم خوشبخترین بشی انشاالله که سفید بخت بشی و به مراد دلت به زودی برسی عزیزم

فقط به خودت اعتماد کن 🙃😉❤