2777
2789

با ای وی اف حامله شدم بودم خیلی ناامیدم هفته ۲۰یهو طولم کم و دهانه باز شد سرکلاژ و پساری فقط تا هفته ۲۳نگهداشتن..

کوروتاژ هم شدم بخاطر جفت بعضی وقتا خونریزی دارم بازم و سونو هیچ بقایایی نبود ..خیلی دلم گرفته 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا بهتون صبر بده

ان شاالله دوباره بچه دار میشید سالم میاد بغلتون❤️

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بمیرم برات😔

ان شالله ب زودی بدنت آماده نی نی میشه 

دوتا نی نی خوشگل و سالم 

سرموئد به دنیا میاری

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

دوماهه هر روزم گریه اس الان‌میموندن ۳۲هفته بودم 💔و تو ماهه هشتم

دو تا بچه کوچولوت الان رفتن بهشت و دارن مامانشون رو نگاه میکنن

توکل کن به خدا❤️❤️❤️

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الهی برات بمیرم حق داری😔 

من میفهمم چقدر سخته با سختی ای وی اف کنی ، باهزارایترس باردارشی و باهزار امید ،امیدت ناامید شه😭 

ازخدا میخوام بحق حضرت عباس خدا صبرتو زیاد کنه ...

ای خدا ....متاسفم.درکت میکنم.....ان شالله خدا برات جبران میکنه.دو قلوی سالم بهت میده🌹❤️

با ای وی اف ب سختی باردار شده بودم موندم خدا اینهمه درد کشیدنم رو دید و ازم گرفتشون😭