2777
2789
عنوان

مدرسه نمونه دولتی برم یا نه

102 بازدید | 16 پست

مدرسه از ما دوره باید هزینه سرویس بدم شهریه هم داره روی هم چیزی حدود ۳۵ میلیون سالانه میشه به نظرتون ارزش داره 

خیلی فرقش با مدارس عادی هست ؟ راهنمایی کنید لطفاً 

سلام من کتاب تست هام نو و تمیز هستن به قیمت پایین قصد فروش دارم 🫶🏻

یسری از کتاب هام و جزوه هارو هم رایگان هدیه میدم☺️💕

اگه مایل به خرید بود بهم پیام بدید عکس کتاب هارو براتون ارسال کنم. این آیدی تلگرامم هست AHP_12345

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن با مترو یا اتوبوس بری اگه میشه پولشم داری حتما برو من که قبول شدم حتما میرم از خدامه مدرسه تمیز با امکانات بزرگ...

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

کدوم شهری که ۳۵ میگیرن؟من نمونه قبول شدم رسما از دولتی کثیف نجات یافتم یکم نگران شهریه‌م

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

اگه مشکل هزینه دارید با مدیر صحبت کنی باهاتون راه میاد 

معلومه که ارزش داره الان ۳۰ نفر اول رشته ها همه از سمپاد بودن بعد از تیزهوشان نمونه دولتی بهترین  مدرسه هست و بعد غیر انتفاعی