2777
2789
عنوان

کسی از موکل رحمانی اطلاع دارع چه شکلین

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 72 پست
احساسی نداشتی نسبت ب من

شما بهتره همون دعاهای قرآنی که گفتو بخونین 

به فکر طلسم این چیزا نیفتین 

درسته یا فا.ل تار.وت بر اساس انرژی یه چیزای حدس میزنن 

ولی این خانوم گفت که حرفه ای نیس 

امیدت به خدا باشه 

دلم واسه کسی تنگه که نمی‌دونم کیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره حتی دلیلش هم گفت تو تایپیک قبل گفتم حتی گفت بعدش بین ۳۰-۴۰ دوباره ازدواج میکنی و از اون دو بچه د ...

مطمئن باش این اتفاق برات میافته 

نه به خاطر موکل و این چرت و پرتا

به خاطر اینکه از الان با اعتقاد کامل منتظر اون اتفاقی

مطمئن باش این اتفاق برات میافته نه به خاطر موکل و این چرت و پرتابه خاطر اینکه از الان با اعتقاد کامل ...

نه اینجوری نگو دیگه 🥲

الان چون تازه بهم گفته این شکلیم

سعی میکنم دیگه بهش فکر نکنم 

ولی کم کم 

نه اینجوری نگو دیگه 🥲الان چون تازه بهم گفته این شکلیمسعی میکنم دیگه بهش فکر نکنم ولی کم کم

عزیزم منکه نمی خوام اذیتت کنم

منظورم اینه خدا به هیچ مخلوقی اجازه دیدن آینده رو نمیده. آینده باید در زمان خودش اتفاق بیافته و فقط خودش میدونه چه خبره

این دعانویس و فالگیرها اگر میتونستن واسه خودشون کاری میکردن 

عزیزم منکه نمی خوام اذیتت کنممنظورم اینه خدا به هیچ مخلوقی اجازه دیدن آینده رو نمیده. آینده باید در ...

بله درست میگین 

لطفاً واسه منم دعا کنید که همچین اتفاقی تو زندگیم نیفته 

آخه واقعا میترسم این دو تا اتفاق تو زندگیم بیفته شما دعای قرآنی چیزی که پای جن اینا رو باز کنه نمیتو ...

نماز اول وقت

و تلاوت روزی ۵۰ تا آیه از قرآن

سوره ناس و فلق هر روز بخونین و ذکر استغفار 

نماز اول وقتو تلاوت روزی ۵۰ تا آیه از قرآنسوره ناس و فلق هر روز بخونین و ذکر استغفار

اخه باز یجا شنیدم بعضی موکلا از آینده خبر میارن 

و کلی ترسیدم 

اگه همچین اتفاقی واسم بیفته چی 

واقعا برم طلسم تغییر سرنوشت بگیرم  ولی باز از این ...[/QUOTE]

شما با گرفتن طلسم یا هرچیز دیگه حتی خوب هم باعث بدتر شدن زندگیتون میشه 

شاید روزهای اول خوب بنظر بیاد 

اما اگر اون کسی که اینکارو میکنه خیلی حرفه ای باشه 

بازم با موکلی که در ارتباط هست دردسرهای توی زندگی ایجاد میکنه و شما اون موکل رو به خونتون راه میدید 

اون ادم اگر بتونه ارتباط برقرار کنه یا حتی بهصورت مورثی بهش رسیده باشه 

اون موکل از نوع شیطانی هست 

حتی اگر شما دعای رفع طلسم هم بخوایید بگیرید بازم اون موکل رو به خونتون راه دادید 

پس بنظرم اعتقادت به خدا و توکل به خودش قوی ترین هست

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
مطمئنین که موکل ها از آینده خبر ندارن ؟آخه اینقدر این چیزی که بهم گفت بد بود تنها چیزی که به فکرم رس ...

در دنیایی که ما زندگی میکنیم مسیرهایی وجود داره که ما با انتخاباتی که انجام میدیم وارد اون مسیر از زندگی میشیم 

ته اون مسیر همون سرنوشتی هست که میکن خدا برات نوشته 

ینی رسیدن به خودش 

و تو انتخاب میکنی برای رسیدن خدا 

از چه مسیرهایی با چه انتخابهایی گذر کنی 

وگ

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
اخه باز یجا شنیدم بعضی موکلا از آینده خبر میارن و کلی ترسیدم اگه همچین اتفاقی واسم بیفته چی

هیچ کسی جز خدا از آینده خبر نداره عزیزم خیالت راحت باشه 

فقط با تلاوت قرآن از خودت دورشون کن چون زندگیتو مختل میکنن