2777
2789
عنوان

بیاین یاد بدین چطور حقمو بگیرم

48 بازدید | 7 پست

تو همه جا حق من خورده میشه اصلا بلد نیستم حقم رو پس بگیرم، همیشه آدم بد قصه میشم و اصلا بلد نیستم خودم رو تو چش کنم 

شاغل هم هستم و تو محیط کار هم وضع همینه 

یکم کمک و راهنماییم کنین لطفا

قوی و محکم باش برو خجالت نکش دفعه اول مسخره میشی دفعه دوم مثلا ممکنه بدرفتاری کنند یا پرخاش اونقدر برو رو حقت پافشاری کن که قوی بشی البته مدیریت و قلق صحبت هم لازمه دستت میاد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قوی و محکم باش برو خجالت نکش دفعه اول مسخره میشی دفعه دوم مثلا ممکنه بدرفتاری کنند یا پرخاش اونقدر ب ...

ببین من مثلا الان تو یه بخش ثابت کار نمیکنم همش وسط ول هستم و بیشتر از همه خسته میشم میخوام برم به رئیسمون بگم که من رو به یه بخش ثابت بفرسته اینو چطوری مطرح کنم؟ رئیسمون مهربونه ولی زود عصبی میشه

ببین من مثلا الان تو یه بخش ثابت کار نمیکنم همش وسط ول هستم و بیشتر از همه خسته میشم میخوام برم به ر ...

از هوش مصنوعی بپرس چجور همین رو محترمانه مطرح کنی مثلا میتونی بگی خیلی کارهای پراکنده باعث شده تمرکز لازم نداشته باشی بهتره کار تخصصی تر و ثابت تری بهت داده بشه

از هوش مصنوعی بپرس چجور همین رو محترمانه مطرح کنی مثلا میتونی بگی خیلی کارهای پراکنده باعث شده تمرکز ...

آها مرسی یکی هم اینکه چجوری با همکارا رفتار کنم که ازم حساب ببرن و نتونن حقمو بخورن؟

آها مرسی یکی هم اینکه چجوری با همکارا رفتار کنم که ازم حساب ببرن و نتونن حقمو بخورن؟

اون دیگه باید کم کم تغییر کنی شخصیتت رو عوض کنی کار یکی دو روز نیست بیین از کجا لطمه میخوری همونجا رو تقویت کن