2777
2789
عنوان

انتی بیوتیک کبدو چرب میکنه

43 بازدید | 7 پست

انزیم های کبدم ۴۳ ۴۵ بود

سونو دادم کبدم چرب نبود

یه دوز برا پوستم دکتر بهم انتی بیوتیک داد کامل نخوردم

الان جوشام خیلی ناجوره

مهر هم میرم دانشگاه

تا اونموقع سر خود بخورم عیبی نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با توجه به اینکه شما آنتی‌بیوتیک را کامل نخوردید، ممکن است اثر درمانی کافی نداشته باشد و وضعیت پوست شما بدتر شده باشد. اگر جوش‌ها بدتر شده‌اند، احتمالاً نیاز به تجدید نظر در درمان دارید.

توصیه‌ام این است که حتماً به پزشک خود مراجعه کنید و وضعیت جدیدتان را با او در میان بگذارید. ممکن است نیاز باشد که داروی دیگری تجویز شود یا درمان به طور کامل تغییر کند. مصرف آنتی‌بیوتیک به صورت سر خود می‌تواند مشکلاتی ایجاد کند، به ویژه اگر داروی اشتباهی مصرف شود یا به مقدار نادرست مصرف گردد.

در مورد وضعیت کبدم هم اگر سونوگرافی نشان داد که کبدم چرب نیست، به نظر می‌رسد که مشکلات کبدی نداشته باشید، اما افزایش آنزیم‌های کبدی نیاز به پیگیری دارد. بهتر است آزمایشات دیگری مانند آزمایشات مربوط به کبد و عملکرد آن انجام دهید تا وضعیت دقیق‌تر مشخص شود.

اگر مهر دانشگاه می‌روید و نگران وضعیت سلامتتان هستید، حتماً قبل از آن به پزشک مراجعه کنید تا برای سلامت شما و شروع دانشگاه، بهترین راهکار را پیدا کنید.

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)