2777
2789

خبب سلاامم بچه ها اول اینکه اگه تازه میخواید برید دانشگاه

و خوابگاه تبریک میگم یه دوران بشدتتتت قشنگیه

اولش دل کندن از خانواده قطعا سخته ولی مطمئن باشید اگه دوستای خوبی پیدا کنید دور شدن از خوابگاه خیلی سخته واستون

تجربه من و چند نفر دیگ این بود

۱.که هیچ‌وقت از ظاهر کسیو قضاوت نکنید همه چیزیو نشون میدن که خودشون انتخاب کنن

۲.به هیچچچ کسی اعتماد نکنید

۳.رفاقت دختر پسر وجود نداره هیچوقت پس مراقب باشید بچه ها

۴.پسرا اکثرا لاشی و پرنسسعلی هستن به قیافه و مظلومیتشون نگاه نکنید 

۵.مراقب وسایلتون باشید خیلی از وسایلا متاسفانه دزدیده میشه

بقیشو خوابگاهی های دیگه بگننن

💗💗💗🎀✨️✨️✨️

«خواستن»نقطه‌ی‌آغازین‌تمام‌هدف‌هاست.🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا به هیچ کس اعتماد نکنید حتی به دخترا!

اینو از کسی که ضربشو خورده بشنوید

خیلیا دو رو اند  و غیر قابل تشخیص

مسائل خصوصی زندگیتوتو با هیشکی در میون نذارید 

تو اتاقتون گریه کنید ولی چیزی به هم اتاقیاتون بابت علت گریه تون نگید اونا رفیقتون نیستن فقط هم اتاقی ان 

با همه خوب باشید اما صمیمی نه

کم حرف بزنید اما خوش بگذرونید

یه سوال خوابگاه فقط یه اتاقه؟ینی تو همون اتاقی که تخت هست و رو تختت باید درس بخونی؟و تخت بالا بهتره ...

بعضی اتاق ها تخت یک نفره هست ولی واسه دو طبقه ها بستگی به خودت داره بعضی ها دوس ندارن بالا برن بخوابن بعضی ها هم از این که پایین باشن و یکی بالا سرشون بخوابه واهمه دارن

بعضی اتاق ها تخت یک نفره هست ولی واسه دو طبقه ها بستگی به خودت داره بعضی ها دوس ندارن بالا برن بخواب ...

اوکی و خب فقط یه اتاقه که تخت داره؟شما باید رو تخت درس بخونی؟

نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.

اوکی و خب فقط یه اتاقه که تخت داره؟شما باید رو تخت درس بخونی؟

سلام عزیزم ببین بستگی داره خوابگاه ها معمولا ۵۰ تا اتاق ب بالا دارن خب اتاقا هم تر۳ نفره تا ۱۰ نفره و بعضی جاها تا ۲۰ نفر هستن خب؟

به تعداد نفرات هم تخت داره

سالن مطالعه داره عزیزم برای درس خوندن

تخت بالا نور داره برای درس خوندن خوبه و اگه حساسی که ینفر بشینه رو تختت پس بالا گزینه بهتریه و کسی خیلی ب تختت دسترسی نداره و کل اتاق هم میبینی

ولی تخت پاین نور کمتری داره برای خوابیدن خیلی راحتتره چون میتونی دورش رو بگیری و تاریکش کنی برا نشستن و کارای روزانت بهتره عزیزم

«خواستن»نقطه‌ی‌آغازین‌تمام‌هدف‌هاست.🎀