2777
2789

خواهران ما آقایون یه ددی سایت داریم که کیفیت خوبی نداره 

با اجازه اینجا راهنمایی میخوام.

👈اگه همسر [ترجیحا مذهبی] دارین‌ لطفا میشه بگین از همسرتون چه انتظاراتی دارین؟

۱)خصوصیتی که همسرتون داره و بابتش خدا رو شاکرین.

۲)خصوصیتی که دوست دارین همسرتون داشته باشه.

۳)هررررر چیزی که از آدم های مذهبی اگه دیده بشه باعث ناراحتی میشه.‌ یعنی اصلا این آدم که این‌قدر ادعا داره نباید این‌جوری باشه.

(ان شاءالله که اصلا تو خونواده ندیدین ولی اگه جای دیگه هم دیدین بگین لطفا)

اینکه همسرم امام حسینیه...دوم اینکه نمازخونه و روزه میگیره ..سوم و از همه مهمتر اینکه پولی که میاره تو خونمون حلاله 

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخلاق داخل خونه شون با بیرون متفاوت نباشه، من دیدم خودشون مذهبی میدونن ولی بداخلاق و عصبانی هستن، کنترل خشم ندارن متاسفانه

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

چشم چرون نباشه، فیلم پ و رن نبینه

مهربون باشه درکش بالا باشه مهربون باشه مهربون باشه احترام بذاره ب همسرش، مشورت بگیره تنهایی تصمیم نگیره، مهربون باشه، لبخند داشته باشه، مهربون باشه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

۱. نماز روزه اعتقاداتش سر جاش باشه الکل نخوره و به خانوادم احترام بزاره 

۲. دوست دارم صله رحمش بیشتر باشه 

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

مجردم 

ولی شوهرم چه مذهبی باشه چه نباشه انتظار دارم اهل زنا، لواط، خیانت، چشم چرونی، مزاحمت واسه ناموس مردم، قمار، شراب، اعتیاد و حتی سیگار و قلیون، دست بزن، اذیت کردن همسر، رفیق باز، بچه ننه، خسیس، تنبل و کلی بدی دیگه نباشه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بعضی‌ها ادعای مذهبی بودن دارن ولی از کارشون میدزدن یعنی مثلا مرخصی میرن بدون اینکه رئیس رد کنه، خصوصا تو ادارات با دل و جون کار نمیکنن کار مردم رو الکی کش میدن .

اینا همش شبهه میاره تک حلال بودن درامد

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

اخلاقش با زن و بچه عالی باشه. 

کمک کنه به زنش تو کار خونه. 

هیز نباشه. 

اهل شوخی و حرف با نامحرم نباشه. 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

از همه کسانی که راهنمایی کردن و میکنن ممنون.

متاسفانه چند تا از دوستان من جدا شدن.

نمیشه قضاوت کرد و یا حتی از اونا پرسید.

ولی واقعا دیگه مردم صبر و گذشتشون کم شده.

و یا حتی انگیزه شون برای تغییر...

اگه تاپیک باعث ناراحتی خواهران شد پوزش.

گویا استارت آپ نی نی سایت از زمان راه اندازی فعلا رقیبی نداره.

هنوزم تو گوگل هر موضوعی سرچ میشه نی نی سایت بالا میاد.

ان شاءالله که یه سایت با امکانات خوب برای آقایان هم طراحی بشه.

حالا یا توسط آقای رحمانی یا هر کس دیگه.

ضمنا اگه کسی جواب داد ممنون و اگه نداد هم پیج حاج آقا حسین صفری هستش که کنار احکام گاهی مشکلات خانوادگی مطرح میشه.

از اونجا کمک می‌گیریم.