بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیلی ممنون ازت منم درامد دارم ولی برا خیلی چیزا در حد صفر مطلقه برای یه مرد تو این مملکت
من برنامه نویس ام و فریلنسری می کنم از طراحی سایت درآمد دارم از پروژه ای ۱۰ میلیون تا به بالا اگر زودتر تحویل بدی به کارفرما که بیشتر می زاره روش خلاصه بهت بگم درآمدت رو از بالای ۳۰ تومن در ماه در نظر بگیر اگر حرفه ای بشی که عالیه البته باگ یابی هم درآمدش خیلی خفنه
تصمیمی که امروز می گیری فردات رو میسازه پس خوب فکر کن مشورت کن وبعد انتخاب کن ۲ اگر قصد ازدواج داشتی گذشته طرف مقابل خیلی مهمه نگی من با الانش می خوام زندگی کنم تا زمانی که پولدار نشدی قید دختر بازی رو بزن ۳مواظب رفیقات باش که کی رو برای رفاقت انتخلب می کنی ۴ هیچ وقت وهیچ وقت مواد وقرص نرو هر چی که بهت گفتند اعتیاد نداره دوتا پا داری دوتا دیگه هم قرض کن و با صد سرعت از اون محل فرار کن ۵ سعی کن شغل وکاسبی خودت رو داشته باشی
اگه آدمهای دونپایه و کوچیک رو به حریم شخصی و خونهتون راه دادین؛ اون وقتی که مجبور میشید جلوی در، راه خروج رو بهشون نشون بدین؛ کلی از عزت نفس و آرامش شما رو تو جیبشون گذاشته و با خودشون میبرن!
پس رفیق من! با همتراز خودت بپر👌
ازجــوانـی گـله دارم ز جـهانــت سـیرم کوله باری ز حســـرت ز همـه دلــگیــرم مـن ســر وپـای خیـــالـم همـه ســال بـیـمارم زغـــم دوری یــارم همـه شـــب بیــدارم تــاســـحر خـواب نـــدارم نه کـــسی میـــــدانــد نه کســی هست که چون خــود به کنــارم مانـد مــنوجــامـو می مطــرب هـمه دیـوانه شدیــم گویـی ازشهـــرخود دور وبیـــگانه شدیـــم تـــو کــمی حـــــرف بزن مــن بـه غـــمم میــبالــــم ســـر بـی کسـی ســــلامت که شده احـــوالم تــو چه دانـی ز جــهانم که نـداری طــاقت تـابـریزم غـــم اســــرار نهــانـم بیــرون مــن هـمانم کـه دراوج جــــوانـی نــه جوانـی دیــدم نه جوانـی دیدم نه جوانـی....