2777
2789
عنوان

دخترای بیست یکساله سایت درچه حالین🍥🧁🥂☕⚘⚘💜

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 69 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین واقعا حق نداره کتک بزنه این یعنی کنترل خشم نداره یعنی دست بزن داره از ادمایی هم که تو عصبانیت ن ...

بابام گفته ک 23 ساله دستم بهش نخورده تو چرا زدیش منم گفتم به بار دیگ تکرار کنه برای همیشه میرم 

بعد ب خانوادم گفته اون پریده رو سرم زده ک من زدم داد زده ک منم داد زدم

عزیزم تو ک نیاز ب معرفی نداری همه میدونن ی دختر توپر ‌خوشگلی حیف نامزدت شدی

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

۸۱ اممجرد دانشجو ادبیات انگلیسی

به به من عاشق زبان انگلیسی ام

میدونم شاید اطلاعی نداشته باشی ولی یه سوال دارم اگه میتونی کمک کنی ممنون میشم

میخام خود آموز زبان بخونم، کار کنم

از کجا شروع کنم چه منابعی؟

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

عزیزم تو ک نیاز ب معرفی نداری همه میدونن ی دختر توپر ‌خوشگلی حیف نامزدت شدی

حالا میتونی بری 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بابام گفته ک 23 ساله دستم بهش نخورده تو چرا زدیش منم گفتم به بار دیگ تکرار کنه برای همیشه میرم بعد ب ...

چطور زدت؟ سیلی زد؟

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

21 سالمه چهار روز دیگه عروسمیه استرس و ذوق دارم

مبارکت باشه گلم به شادییی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بابام گفته ک 23 ساله دستم بهش نخورده تو چرا زدیش منم گفتم به بار دیگ تکرار کنه برای همیشه میرم بعد ب ...

بابات باید بگه دستت بهش بخوره پشت گوشتو دیدی دختر منم میبینی 

اگه جفتتون نمی‌تونید مدیریت خشم کنید یعنی به بلوغ ازدواج نرسید جدا شید 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛