2777
2789

انواع مختلف هستش اکثر با پاکسازی حل میشه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دوره چهل روزه روزی سه بار یه لیوان اب روش 7 تا ایت الکرسی و چهار قل و حمد بخون فوت کن بخور میشه هم روی یه بطری یا پارچ بخونی بخوری ازش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
مرسی عزیزم خیر ببینی

راه های دیگه هم داره مثلا یاسین بخونی تو سوره یاسین 7 تا مبین هست بعد هر مبین بگو خدایا خودت هر گونه سحر و طلسم و نحسی و چشم زخمی دارم خودت باطلش کن

حرز امام جوادم میتونی بندازی دیگه هیچ طلسمی روت اثر نمیکنه 

ختم قرانم میتونی برداری به نیت باطل کردن هرگونه طلسم و نحسی و سنگینی و اینا 

ولی اگر طلسمش خیلی قوی باشه مثل طلسم مرگ که هرکسی انجامش نمیده اونو باید یا گوسفند عقیقه کنی گوشتش بدی نیازمندا

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
راه های دیگه هم داره مثلا یاسین بخونی تو سوره یاسین 7 تا مبین هست بعد هر مبین بگو خدایا خودت هر گونه ...

مرسی عزیزم بهم گفت داخل قبرستان دفن شده نمی‌دونم چطوریه 

خدایا من همیشه به امید نگاه تو زنده م 🤍

مرسی عزیزم بهم گفت داخل قبرستان دفن شده نمی‌دونم چطوریه

پیش دعا نویس رفتی؟  اونا چرت زیاد میگن 

میخوای تست کنی ببینی واقعا داری یا نه یه لیوان اب تازه و تمیز بردار رو به قبله با وضو 3 تا حمد و 3 تا توحید و 3 تا ایت الکرسی و 7 بار ایه 81 و 82 یونس بخون به اب فوت کن بعد دو دقیقه بخور اب مزه یا بوش تغییر کرد طلسمی چیزیه 

اگر بود همین کارا که گفتم بکنی احتمالا باطل بشه

پیش دعا نویس رفتی؟ اونا چرت زیاد میگن میخوای تست کنی ببینی واقعا داری یا نه یه لیوان اب تازه و تمیز ...

وای خیر ببینی

بله سید بهم گفت سرکتاب گرفت 

خدایا من همیشه به امید نگاه تو زنده م 🤍

وای خیر ببینیبله سید بهم گفت سرکتاب گرفت

قربونت خواهش میکنم پیش اینا نرو دیگه خودش نحسی میاره و خوب نیست انشالله مشکلت حل بشه 🌹