2777
2789

خودش با مادرشوهرو فامیلا شوهرش خوب نیست اصلا نه میره نه میان 

اونوقت دوشب یبار میاد خونه مادرشوهرم طبقه پایین ما هستن از غروبم زنگ میزنه ب شوهرم شوهرعنش ک میخا بیایم اونجا اخه بمن چ تو هرشب میای چرا میگی شوهرم بیاد 

منه مریض و حامله اون از دیشب شوهرم ک تاپیکشو زدم غروب اینم از امشبم میگم نرو بماچه مگه میاد خونه ما میگه خب غروب زنگ زده منم گفتم تو همیشه بقیه مهم تر بودن برات برااینکه میری خدمتشون قیلون چاق میکنی بهشون میرسی میگن بیا رفت😐

ای خدا حالم خیلی بدهههه چرا زندگی من اینجوری شد خستم خسته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یباردیگه خواست بیاد بگو خونه نیستیم درو قفل کن محل نده زنیکه پرو مگه کار زندگی نداره زبون درازیم کرد بزن دهنش 😂

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

عزیزم فکر کنم هورمونهاتون به هم ریخته

خونه شما که نمیاد

خونه پدرش میاد

انسان عادی هم معاشرت نیاز داره

حتما شوهرتون از مراوده باهاشون لذت میبره

خدایی نکرده مگه رفیق بازه یا خائن؟؟؟

یه خونه پدری، دور همیشون نشه!!!!

یباردیگه خواست بیاد بگو خونه نیستیم درو قفل کن محل نده زنیکه پرو مگه کار زندگی نداره زبون درازیم کرد ...

میاد خونه باباش ب اینم میگه بره پایین پیششون 

از غروبم زنگ میزنه ببینه ما خونه ایم یانه ک اگه هستیم بیاد

عزیزم فکر کنم هورمونهاتون به هم ریختهخونه شما که نمیادخونه پدرش میادانسان عادی هم معاشرت نیاز دارهحت ...

هرشب هرشب

تشریف ببره خونه مادرشوهرش شوهره اون دلش نمیخاد بره پیش مادرش؟؟

خبرع مرگش میاد بیاد چکار ما داره ک میگه اینم بره

هرشب هرشبتشریف ببره خونه مادرشوهرش شوهره اون دلش نمیخاد بره پیش مادرش؟؟خبرع مرگش میاد بیاد چکار ما د ...

عشقم می‌دونم سخته درکت میکنم، ولی بارداری نفرین نکن کسیو فداتشم