2777
2789
صورتم پر تر از قبل شدهتموم جوشام رفته (ماشالا )🥴🤣مژه هام پر تر شدهو موهام از وزی در اومده و لاغر ش ...

جوشات چجوری رفتن؟

من دارم راکوتان میخورم جوشام میرن اما از عوارضش میترسم با وحشت مبخورم

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

صورتم پر تر از قبل شدهتموم جوشام رفته (ماشالا )🥴🤣مژه هام پر تر شدهو موهام از وزی در اومده و لاغر ش ...

راز این خوشگلی ها هم بگو😍❤️😘

مثلا چطور صورتت پرتر

ولی لاغر شدی؟

یا برای مژه هات چیکار کردی

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تغذیه مناسب روزی هشت لیوان آب مرطوب کننده وضدآفتاب هم تنها روتین پوستیمه از وقتی اینا رو رعایت کردم ...

میشه در مورد تغذیه ‌ت بیشتز بگی ممنون میشم

خدا خوشگلی هات رو بیشتز کنه😄😍

جوشات چجوری رفتن؟من دارم راکوتان میخورم جوشام میرن اما از عوارضش میترسم با وحشت مبخورم

من تنبلی تخمدان داشتم وقتی قرصا تموم شد ب طرز وحشتناک جوش شد صورتم اما الان سه ماهه رژیمم و غذاهای سالم میخورم 

و اب

صورتم شاداب و بدون جوشه شده اصلا خودمم تعجب میکنم

مژه واقعا تاثیر گذارهکاش مژه های اصلی خود آدم این شکلی میشدموقت بودن‌ش خوب نی

اره دقیقا من مژه هام بلنده ولی پر نیست 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

راز این خوشگلی ها هم بگو😍❤️😘مثلا چطور صورتت پرترولی لاغر شدی؟یا برای مژه هات چیکار کردی

صورتم چون هر شب ی دونه سیب زمینی اب پز میخوردم پر شده 

ورزشم فقط بخش شکم کار میکنم بقیه اندامم رو فرمه

مژه ها با روغن زیتون اصل ماساژ بده

میشه در مورد تغذیه ‌ت بیشتز بگی ممنون میشمخدا خوشگلی هات رو بیشتز کنه😄😍

قربونت😂✨

راستش من رژیم غذایی هم دارم 

ولی قبلش کلا قند و خوراکیایی که قند مضنوعی دارن رو حذف کردم 

نوشابه نمیخورم، غذامم سعی میکنم کمتر چرب باشه

بیشتر غذاهای خونگی و چیزایی که ازشون اطمینان دارم میخورم 

قربونت😂✨راستش من رژیم غذایی هم دارم ولی قبلش کلا قند و خوراکیایی که قند مضنوعی دارن رو حذف کردم نوش ...

من با حذف قند کنار اومدم

نمیدونم با غذاهای چرب چی کار کنم چی بخورم به جای اونا که مامانم میپزه

صورتم چون هر شب ی دونه سیب زمینی اب پز میخوردم پر شده ورزشم فقط بخش شکم کار میکنم بقیه اندامم رو فرم ...

یعنی روغن شرکتی نباشه؟

مرسی عزیزم