2777
2789

یعنی اینجوریم که هرکاری کنه در حد 5 ددیقه ناراحت میشم ازش.بعدش دوباره خودمو میکشم براش.واقعا دست خودم نیست حاضرم جونمو براش بدم حتی بدترین بلارو بخاد سرم بیاره میگم گناه داره بچست حق میدم بهش...

ولی با زبون نمیتونم بگم چقد دوسش دارم

در حدی طرفشم همیشه که مامانم  ازم ناراحت میشه که چرا انقد با اجیم اوکیم و جونمو براش میدم همیشه حقو به اون میدم

حالا اتفاقی فهمیدم تو فکر خودکشیه بچها دارم روانی میشما  من خودم 6 بار خودکشی ناموفق داشتم ولی برا خودم اصن ناراحت نیستم    برا اجیم دارم دق میکنم ولیئ کاری نمیتونم بکنم براش هرکاری کردم مامانم اینا نمیبرنش پیش روانشناس  خودمم نمیتونم ببرمش نه پولشو دارم نه حتی اجازه دارم تنهایی باهاش برم بیرون

فقط هی میرم کلی مطالب روانشناسی میخونم که شاید بتونم یکم کمکش کنم

من 16 سالمه اون 12

دلیل این فکرای خودکشیشم مشکلات خانوادگیه تروماهای بچگیشه افسردگیشه اضطرابشه

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

به نظرم با مادرت حرف بزن بیشتر هواشو داشته باشین چرا هر دوتا دختر خانواده باید به خودکشی فکر کنه توی این سن کم؟؟؟ 

•• شاید سخت، اما امید است به پایانی زیبا  ...🌱🕊️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم با مادرت حرف بزن بیشتر هواشو داشته باشین چرا هر دوتا دختر خانواده باید به خودکشی فکر کنه توی ...

نمیشه دیگه کار از کار گذشته ... تازگیا مامانم کلی قربون صدقش میره ولی هی پسش میزنه میگه حس میکنم محبتاش فیکن

دیگه درست نمیشه چون  تو خانواده چیزایی دیده که نباید میدید خیلی زود بود براش

کلی دلیل براش بیار دلیل برای زندگی کردنکلی آدم تو دنیا هستن که زندگی سختی دارن اما بازم ادامه میدناگ ...

دیگه به حرفام گوش نمیده

دیگه حوصله هیچکسو نداره هیچکس

نمیتونم واقعا

دیگه به حرفام گوش نمیدهدیگه حوصله هیچکسو نداره هیچکسنمیتونم واقعا

چی بگم 

خیلی ترسناکه منم خواهرامو دوست دارم و توی همین وضعیت بود ولی انقد دورش چرخیدیم و براش حرف زدیم که خوب شد

کلاس ثبت نامش کردیم

آدم اگه بیکار باشه کلی فکر و خیال داره بهتر سرگرم باشه و مشغول

چی بگم خیلی ترسناکه منم خواهرامو دوست دارم و توی همین وضعیت بود ولی انقد دورش چرخیدیم و براش حرف زدی ...

الهییی

با زور کلاس والیبال نوشتیمش 

هرکاری میخایم بکنیم میگه نه نمیخام حوصله ندارم از همچی متنفرم 

البته بگم وضعیت مالیمونم خوب نیست بابامم به شدت خسیسه به زور خرج میکنه

الهیییبا زور کلاس والیبال نوشتیمش هرکاری میخایم بکنیم میگه نه نمیخام حوصله ندارم از همچی متنفرم البت ...

از ته دل دعا میکنم که همه چی برات میزون بشه و یهویی حال دل همتون خوب بشه

از ته دل دعا میکنم که همه چی برات میزون بشه و یهویی حال دل همتون خوب بشه

الهی قربونت برمممم مرسییییییی

امیدوارم یه اتفاقی بیوفته که خودتو تموم عزیزات ندونین از ذوق زیاد چیکار کنین