2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۷ سالم بود یه دوست پسر داشتم خیلیییی عاشقش بودم 

باهم اولین قرار گذاشتیم قبلش از دور همو دیده بودیم 

من از یه هفته قبل رفتم مانتو گرفتم شال کفش و... که خوشتیپ باشم 

روز قرار اتیکت مانتومو یادم رفته بود در بیارم تا از ماشین پیاده شدیم قدم بزنیم توی خیابون شلوغ خندید گفت عههه این چیهه مانتوتو تازه گرفتی و کندش  یادش بخیر

۱۷ سالم بود یه دوست پسر داشتم خیلیییی عاشقش بودم باهم اولین قرار گذاشتیم قبلش از دور همو دیده بودیم ...

وای🤣🤣🤣

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

چی بود

دایی شوهرش مرده بود مادر شوهرش فوری زنگ زده بود اومدی سر خاک جیغ بکش گریه کن خودتو بنداز رو قبر کامنتاش خدااااا بود🤣🤣😂😂

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

همسر دختر عموم 

تعریف میکرد روز خاستگاری یه میوه باز کرده داخلش کرم بوده

میوه شو نخورده پدربزرگم اصراااار که چرا میوه تو نمیخوری اونم میگفته میل ندارم پدربزرگمم گفته بازش کردی بخوور دیگه اونم با کرم خورده بوده میوه شو🤣🤣🤣خیلی خجالت میکشیدهبنده خدا

توی تاکسی نشسته بودیم دختر داییم اینا اومده بودن از شهرستان بعد با من میخواست بره بیرون شهرم بلد نبود، تو تاکسی ک نشستیم ی خانم بینمون نشست و فاصله افتاد بعد ب اون مقصد ک رسیدیم من بدون این ک حواسم باشه پیاده شدم و دختر داییمم همیجوری تو تاکسی بود و رفت 😭😂