2777
2789
عنوان

کسی حرم آقا هست یا میره

134 بازدید | 17 پست

زندگیم از قبل عید پاشیده دعا میکنید بتونیم بریم پیش شوهرم

۲ماهه خونه زندگیم جمع کردم با ۲تا بچه اوار زندگی مردم شدم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

باشه عزیزم من براتون دعا میکنم

وای ممنون عزییم 

بخدا خیلی در عذابم 

اصلا مگه خدا یا آقا معجره ایی کنه بتونیم بریم پیشش

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرم امام حسین منظورتونه؟

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

حرم امام حسین منظورتونه؟

هر کدوم که شد اقا امام حسین یا اقا امام رضا

منو فقط دعا کنین

بگین حواسش ب من و بچه هام  باشه.من ک گنهکارم ولی بچه هام گناه دارن

هر کدوم که شد اقا امام حسین یا اقا امام رضامنو فقط دعا کنینبگین حواسش ب من و بچه هام باشه.من ک گنهک ...

باشه چشم عزیزم 

یکی از دوستان ماه جدید میرن کربلا بهشون میگم دعات کنن

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

باشه چشم عزیزم یکی از دوستان ماه جدید میرن کربلا بهشون میگم دعات کنن

ممنون عزیزم

میخای تاریخشو بگید من بهتون یادتوری کنم 

خیلی محتاجم 

باشه چشم عزیزم یکی از دوستان ماه جدید میرن کربلا بهشون میگم دعات کنن

یه التماس دعا هم از طرف من بهشون بگید منم خیلی محتاج دعا هستم امضام

یعنی میشه روزی برسه منم عشقم دوستم داشته باشه و عاشقم بشه بیاد خواستگاریم بهم برسیم منم آرزوهامو زندگی کنم . بزرگترین آرزوم اینه دست تو دست عشقم برم حرم امام رضا . الهی که امام رضا هم بخواد خودش شرایطو درست کنه. امام رضا بحق فاطمه زهرا. امام حسین بحق فاطمه زهرا . و حضرت عباس با وفا بحق حضرت فاطمه زهرا و مادر بزرگوارت حضرت ام البنین میدونید چی میخوام از خدا بخواید که از ته دلش آرزوهامو برای خودم بخواد واسطه بشید منم خوشبخت بشم کاش سال دیگه این موقع نگاه حلقه تو دستم کنم بگم دیدی شد 

وای ممنون عزییم بخدا خیلی در عذابم اصلا مگه خدا یا آقا معجره ایی کنه بتونیم بریم پیشش

چشم عزیزم حتما دعا میکنم ان شاالله  گره از کارتون باز بشه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤                       
چشم عزیزم حتما دعا میکنم ان شاالله گره از کارتون باز بشه

خدا خودتم حاجت روا کنه

ممنون از لطفت

من هیچوقت نرفتم زیارتشون نه کربلا نه مشهد نه جمکران و قم ....از همین جا برات دعا میکنم مشکلت حل بشه .....دلیل نرفتنم نطلبیدن بوده 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

بالاخره سه تا بچه داری یا دوتا عزیزم

دوتا

اگه جایی نوشتم ۳تا اشتباه تایپی بوده