2777
2789

کلا از زندگیه متاهلی بگین میشه هرروز مدل موهاتو عوض کنی و با لباسایه گوگولیو ناز باشی تویه خونه؟ 

وقت میشه؟ 

هر روز ی مدل لباس که نمیشه 

ولی هر روز تمیز و مرتب بودن قطعا میشه

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباسهام اکثرا متفاوته و خوشگل 

اما موهام نه زیاد وقت نمیکنم از بستن و درس کردن موهم عصبی میشم کوتاهه و کراتین راحتم

اما ارایش و اینام هر روز ی سبکه مگر گاهی حال نداشته باشگ

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

همیشه باید مرتب 

خوش بو و آراسته بود 

من خودم اهل آرایش مطلقا نیستم 

ولی هر روز دوش میگیرم 

خونم همیشه تمیزه 

اسپری خوشبو کننده برای هر مکانی خاص استفاده میکنم 

سعی میکنم پر انرژی باشم 

و کلا به کمک خدا سعی میکنم ندارم انرژی خونه بیفته

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

نه موهامو معمولا کلیپس میزنم یا کش هر وقت تنوع ایجاد بخوام بکنم میبافم 

لباسمم نه هر وقت برم حمام عوص میکنم 

قدیما ارایشم زیاد میکردم ولی الان نه وقتی دیدم شوهرم چهره خودمو بیشتر دوست داره دیگه زیاد ارایش نمیکنم بکنمم یه خط چشم و رژگونه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲