2777
2789

مقدارش زیاد نیست که ارزش داشته باشه کباب کنم میتونم با پیازداغ تفت بدم مثل قیمه درست کنم ؟ با جیگر سفید درست کرده بودم قبلا خوب شد با جیگر سیاه هم خوب میشه ؟ پیشنهاد دیگه ای دارید بدید این کف دست جیگر حیف نشه 😆😆

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جیگر سفید حرومه فکر کنم. اما جگر سیاه رو با پیاز تفت بده. توش یکم آب بریز با پر لیمو و فلفل بذار بجو ...

واقعا مطمئنی حرومه؟

نهههه اصلا خوشمزه نمیشههههه نکنیاااااا جیگر رو باید خالی بخوری😁با سیب زمینی و پیاز تف بده همونو خی ...

اره مرسی فکر خوبیه زحمتشم کمه 

جیگر سفید حرومه فکر کنم. اما جگر سیاه رو با پیاز تفت بده. توش یکم آب بریز با پر لیمو و فلفل بذار بجو ...

نه جیگر سفیدی حروم نیست 🙄😁

هیچ جای گوسفند حروم نیست به جز رگ و ... 

بریونی اصفهانی جیگر سفیده دیگه

حروم نیستشه ترسوندی منو رفتم گوگل نگاه کردم 

نه جیگر سفیدی حروم نیست 🙄😁هیچ جای گوسفند حروم نیست به جز رگ و ... بریونی اصفهانی جیگر سفیده دیگه

بریونی واقعا جیگر سفیده؟

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯