2777
2789

قیافش خوبه  اخلاقش خوبه. شخصیتش خوبه 

آروم ساکته اهل پسر بازی و اینا نیست 

ولی مثلا تو مدرسه دخترا قرار میزارن برن استخر همه رو دعوت میکنن به جز اون  

یا یه گروه میزنن همه رو عضو میکنن به جز اون 

با هم اکیپن همشون به جز اون 

جالب این جاست اونا با هم دعوا میکنن دشمنی دارن  ولی اینجورین باهم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا سرزبون نداره و درون گراست 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

منم تو مدرسه همینطوری بودم همیشه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

این دختر از خودش بپرسیده شباهتی با دور بریاش داره این دختر اروم ساکت و احتمالا درونگراست باید دوستاش هم مثل خودش باشنیا این دختر به این فکر کرده ارزشش بالاتر از این جمع خاله زنکه

این دختر از خودش بپرسیده شباهتی با دور بریاش داره این دختر اروم ساکت و احتمالا درونگراست باید دوستاش ...

اونا پسر بازن به شدت 

با منم دشمنی دارن 

پشتم همش بد میگن  مسخرم میکنن که این کسخله

همیشه این اتفاقات برام میفته نمیدونم مشکل از چیه

.    آدم های که دور وبرت هستند و باهاشون خوب نیستی ارتباطت رو قطع کن چه میخواد فامیل باشه و چه همکلاسی

لااقل به خوابم که می آیی با آغوشت بیا

اونا پسر بازن به شدت با منم دشمنی دارن پشتم همش بد میگن مسخرم میکنن که این کسخله

تو مقصر نیستی اصلا چرا با این ادما دوست می شی مسخرت کنن اگه می خوای شبیهشون باشی باید کاریی که اونا می کنن بکنی تا مسخره نشی دلت مز خواد این کارا رو کنی؟