2777
2789

من همونی بودم جونم واسش در میرفت...

تازگیا بهش بی احساس شدم...

هنوز سر خونه زندگی مون نرفتیم

بنا به دلایلی چهار سال   گذشته و عروسی نکردیم

دیگه وقتی بهم زنگ نمیزنه.😔.. دلتنگش نمیشم💔 اصن دل کندم ازش

نمیدونم چرا..

شاید دعا خوردم کردن.. خدا لعنتشون کنه

شاید ازبس بدی کرده خودم کنار زدمش

....

قلبم براش نمیزنه دیگه  ... نمیخام جدا بشم . زندگیمو با وجود مشکلات دوست دارم همه زندگیا بالا پایین داره.

هرشب تو خواب میبینم با یه مرد غریبه ازدواج کردم😔  اونم خیلی منو دوست داره برام خونه تهیه کرده کنارشم رود خونه ولی اطراف کویر بود...

حالم خیلی بهم خورد.. احساس میکنم دعا برام گرفتن ازش جدا بشم و با یکی دیگه ازدواج کنم.. من سابقه نداشتم اینجور خوابای چرت ببینم...

ادم گاهی حسش عوض میشه که ریشه در اخلاق اون فرد طی زمان زیاد داره که کم کم سرد شدی منم وقتی خیلی اعصابمو خورد میکنه چن روزی یادم نمیره کاراش با خودم مبگم چیشد ک با این ازدواج کردم درحالی ک خیلی دوسش داشتم زمان بده ایشالا درست میشه نشد برو روانسشناس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا خرافاته عزیزم اگه اونجوریه دنیا الان رو انگشت دعا نویسا می‌چرخید که برات دعا میکنم حالت خوب شه خ ...

عزیزم بارها تاثیر گذاشته تو زندگیم

قران هم تاییدش کرده. از قران و خدا بالاتر که نیست استغفرلله

عزیزم بارها تاثیر گذاشته تو زندگیمقران هم تاییدش کرده. از قران و خدا بالاتر که نیست استغفرلله

دعا بله 

ولی این که یکی دعا بنویسه چه میدونم بخت اینو ببنده بخت اونو ببنده این کارو کنه خرافاته

ادم گاهی حسش عوض میشه که ریشه در اخلاق اون فرد طی زمان زیاد داره که کم کم سرد شدی منم وقتی خیلی اعصا ...

اره وقتی از اذیتاش خسته میشم گاهی گریه میکنم  باخودم میگم چرا اومدی تو زندگیم