2777
2789
عنوان

دوروز پیش یه تصادف دیدم حال روحیم خیلی بده بدجور بهم ریختم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 31 پست
منم دیروز تصادف دیدم ماشین له شده بود پاها یه آقایی بیرون بود همش براش دعا کردم زودی حالش خوب بشه ...

عزیزم😢😢ایشالله چیزیش نشده باشه

کاش کلا سرمو برمیگردوندم اینور نگاش نمیکردم😔

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم فوبیای تصادف دارمبچگی تجربه تصادف شدید داشتمواسه همین خیلی رو روحیه م تاثیر بدی میزارهعزیزمم ...

تصادف دخترم برا موقع ۴سالگیش بود الان ۲۳ سالشه

داغون شد ولی گذشت ازش هیچ وقت نپرسیدم یادشه یا نه

چند جای سرش شکست کتف راستش و پای چپش شکست 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
الهی🥲🥲🥲چقد شغل سختی دارن دکترا روحیه خیلی قوی میخواد من یه امبولانس میبینم تپش قلب میگیرم که خدا ...

عزیزممم ، همه چی اولش سخته  ، الان پزشک قلب و عروق هستم و خودم زخم جراحی رو باز میکنم ،  عادی میشه 

دعا کنید برام🩷 

گلم عزیزم چند روز دیگه خوب میشی زیاد صلوات و آیت الکرسی بخونبعد گلم اگه آمبولانس هم میومد اون بنده خ ...

ممنون عزیزم❤️

اره بیچاره خیلی دلم بحالش سوخت اه لعنت به دنیا😔

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

تصادف دخترم برا موقع ۴سالگیش بود الان ۲۳ سالشهداغون شد ولی گذشت ازش هیچ وقت نپرسیدم یادشه یا نهچند ج ...

وای🥲🥲خداروشکر بخیر گذشته

درکت میکنم خیلی سخته

خیلی سخت بود قشنگ دیدم ماشین بهش زد. تا تونستم جیغ زدم همه  سمتش   اینقدر گریه کردم شوهرم ترسیده بود 

کاربر جدید نیستم از قبل بودم تو سایت گفتم تا بدونید🤪🤪🤪🤪
عزیزممم ، همه چی اولش سخته ، الان پزشک قلب و عروق هستم و خودم زخم جراحی رو باز میکنم ، عادی میشه

ادم رفته رفته عادت میکنه🥲

خیلی سخت بود قشنگ دیدم ماشین بهش زد. تا تونستم جیغ زدم همه سمتش اینقدر گریه کردم شوهرم ترسیده بود

😢😢😢😢

عزیزممم ، همه چی اولش سخته ، الان پزشک قلب و عروق هستم و خودم زخم جراحی رو باز میکنم ، عادی میشه

واییییییی😍😍😍😍😍چقدر ذوق کردم😘😘😘😘

خیلی دوست داشتم یکی از بچه هام جراح بشن ولی اینطور که مشخصه مثل خودم بی عرضن🤣🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

درکت میکنم اسی جان 

ان شاالله هر چی زودتر به آرامش برسی عزیزم 

اگر اشکال نداره ی مطلبی رو اینجا بیان کنم شاید برا کسی مفید باشه 

من امروز پسرم با دوستش تصادف کرده بودند که خداروشکر به خیر گذشت 

وقتی خبر دادند که تصادف کردند با سرعت خودم رو رسوندم چون خارج شهر بودیم خودم با ماشین خودم خواستم برسونم بیمارستان 

تو جاده که با سرعت میرفتم دو تا موتور سوار جلوم بودند که هر چی بوق میزدم و چراغ میدادم جاده رو باز نمی کردند که من برم صرفاً چون خانم بودم و میخواستم ازشون سبقت بگیرم تا اینکه ی جا سریع خودم رو جا کردم و سبقت گرفتم و دوباره سر ی پیچ ازم سبقت گرفتند و دقیق جلوم  وسط خیابون می‌رفتند هر چی بوق میزدم عمداً راه رو باز نمی‌کردند تا جاییکه پسرم سرش رو از شیشه در آورد و داد زد مریض داریم راه رو باز کنید 

خواستم اینو بگم اگر کسی پشت سرتون بوق میزنه یا چراغ میده لطفاً راه رو براش باز کنید شاید واقعاً مریض داره و برای ی مریض ی دقیقه هم ی دقیقه هست 

آقایون خواهشاً صرفاً چون ی خانم از شما سبقت میگیره دلیل نمیشه که شما بهتون بر بخوره و بخواین اذیتش کنید 

این مورد بارها برام پیش اومده که تا از ی ماشین سبقت میگیرم انگار به طرف بر میخوره و با سرعت میاد سبقت میگیره  و شروع میکنه به اذیت کردن 

خواهشاً این کارها رو نکنید 

درکت میکنم اسی جان ان شاالله هر چی زودتر به آرامش برسی عزیزم اگر اشکال نداره ی مطلبی رو اینجا بیان ک ...

عزیزممم چقد اذیت شدین🥲🥲🥲🥲

اره واقعا دیدم یسریا مراعات نمیکنن

حال پسرتون چطوره؟