2777
2789

چیکار کنم خوب بشم؟؟؟

دوروز پیش موقع برگشت به خونه جلو چشم ما یه اقای  موتوری حدودا۴۵ ساله  رو ماشین زد ترافیک شدید افتاد امبولانس دیر رسید بیچاره همونجا جون داد😔😔

انگار خود ازاری داشتم هی همسرم گفت نگاش نکن نگاه نکن مریض میشی ولی همش نگاه میکردم ببینم بیچاره پامیشه یانه الان حالم بدجور بهم ریخته از مغزم بیرون نمیره این اتفاق چیکار کنم حالم خوب شه بنظرتون؟

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

خوب نباید میدیدی به مرور کم رنگ میشه ولی یادت نمیره

چون خودم هیچ وقت تصادف دخترم از یادم نرفته

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش فکر نکن و خودتو مشغول کن 

این بدلیل اینه که نتونستید هضمش کنید 

منم زمانی که کارآموز بودم اولین کسی که ایست قلبی کرد و بعد احیا بازم برنگشت و فوت کرد رو سخت فراموش کردم 

دعا کنید برام🩷 

وای منم روحیم خراب میشه بادیدن تصادف

من شدیدا بهم میریزم  حتی شده تا ماه ها از ذهنم بیرون نره

همش میگم بیچاره خانوادش

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

واییی منم پارسال جلوی چشمم یه خانم مسن ماشین بهش زد فوت کرد. رفته بودیم پیک نیک مثلا اینقدر حالم خراب شد. هیچی از تفریح نفهمیدم

کاربر جدید نیستم از قبل بودم تو سایت گفتم تا بدونید🤪🤪🤪🤪
خوب نباید میدیدی به مرور کم رنگ میشه ولی یادت نمیرهچون خودم هیچ وقت تصادف دخترم از یادم نرفته

من خودم فوبیای تصادف دارم

بچگی تجربه تصادف شدید داشتم

واسه همین خیلی رو روحیه م تاثیر بدی میزاره

عزیزمم دخترتون چیزیش نشد که؟🥲

من شدیدا بهم میریزم حتی شده تا ماه ها از ذهنم بیرون نرههمش میگم بیچاره خانوادش

خدا رحمتش کنه

بوسه ای بر من بزن من چشم میبندم،توهم🫣                     این شتردیدن،ندیدن را ک استادی دگر😉

براش صلوات بفرست، سعی کن به چیزایی فکر کنی که دوسشون داریولی متاسفانه تا چند روز سختته...

اره واقعا

منم دیروز تصادف دیدم  ماشین له شده بود پاها یه آقایی بیرون بود همش براش دعا کردم  زودی حالش خوب بشه و اتفاق بدی براش نیفتاده باشه 

تا تو ذهنم میاد میگم انشالله چیزیش نشده 🥲

ولی از وضع ماشین معلوم بود اتفاق بدی براش افتاده 😭

بهش فکر نکن و خودتو مشغول کن این بدلیل اینه که نتونستید هضمش کنید منم زمانی که کارآموز بودم اولین کس ...

الهی🥲🥲🥲چقد شغل سختی دارن دکترا روحیه خیلی قوی میخواد من یه امبولانس میبینم تپش قلب میگیرم  که خداکنه بیچاره چیزیش نشع

واییی منم پارسال جلوی چشمم یه خانم مسن ماشین بهش زد فوت کرد. رفته بودیم پیک نیک مثلا اینقدر حالم خرا ...

درکت میکنم خیلی سخته