2777
2789
عنوان

به نظر شما چطور است

230 بازدید | 36 پست

دوستان همکار بنده کتاب شون چند روزی است که مجوز گرفته و الان در حال کار هست و من گفتم عکس کتاب را میگذارم تا نظرات را مردم بگویند و به شما اطلاع میدهم وقت هم نمیگیره ولی برای او تأثیر زیادی دارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاربرد ریاضی در جهان

فکر نکنم چیز زیادی سر در بیارم ولی ریاضی همیشه برام جالب بوده! با اینکه زیاد توی ریاضی خوب نیستم.

اسم کتابشون؟

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

فکر نکنم چیز زیادی سر در بیارم ولی ریاضی همیشه برام جالب بوده! با اینکه زیاد توی ریاضی خوب نیستم.اسم ...

چند روز دیگر روی سایت ها را را می‌گیرد ان شالله از بابل تا کوانتوم خیلی قشنگ نوشته شده و اصلا فرمول نیست زبانش دوستانه است 

چند روز دیگر روی سایت ها را را می‌گیرد ان شالله از بابل تا کوانتوم خیلی قشنگ نوشته شده و اصلا فرمول ...

اسمشو یادم می‌مونه. خودمم خیلی وقته دوست داشتم درباره ریاضی و اعداد بدونم ولی کتاب خوبی پیدا نمی‌کردم.

اگه توی اپ طاقچه و فیدیبو و کتابراه هم منتشر بشه عالی میشه.

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

نویسنده هستم

خب پس من مشکلی نداره 

موقع نوشتن کتاب اگر سوالی داشتم داخل همین تاپیک تون راهنمایی بگیرم ؟

من معلم هستم می‌خوام یک کتاب متناسب با اختلالات یادگیری کودکان بنویسم اما خب تا حالا نویسندگی و چاپ کتاب نداشتم 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه