2777
2789
عنوان

یه چیز قشنگ از نامزدم بگم🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 62 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کم میگه خم شو بذارم توت😂

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

استارتر تونستی ت ام عاشق اش بشی؟ من یکی قبلا ت زندگیم بود روانی وار دوسش داشتم ولی اون تاکسیک بود خی ...

خب من از همون اپلش حس مثبتی بهش داشتم کم کم تبدیل شد به حس عاشقانه 

مبارکت باشه عزیز دلم انشالله بهتر و بیشتر و تا همیشه باشه ،امیدوارم همه ادمها تجربه کنن از اینا 

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

عزیزم 

محبتتون پایدار 

اکثر مردها بعد ازدواج اینجورین 

حس مالکیت پیدا میکنن رو زنشون

هدیه من به همه نی نی سایتی های عزیز نماز کن فیکون حضرت عباس هست اگر از هممممه جا ناامید شدی و دیگه خسته و بریده شدی  یک ساعت وقت بزار و این نماز رو بخون به شرطی که برای من هم سر نمازت دعا کنی ...دو رکعت نماز می‌خونی مثل نماز صبح به نیت نماز کن فیکون حضرت عباس در رکعت اول بعد از حمد ،بجای سوره توحید ،از اول تا پایان آیه ۹۳  سوره انعام رو بخون....در رکعت دوم هم بعد از حمد بجای توحید ،  از ابتدای آیه ۹۴  بخون تا آخر سوره و ادامه نماز...در پایان هم هزار صلوات بفرست....این نماز رو نشسته و از روی قرآن میتونید بخونید ...حاجت من کربلاست ازت التماس دعا دارم رفیق .....حاجت روا باشید 
یکم استرس داشتم این تاپیک رو بزنم چون معمولا از خوشی هات بگی حمله میکنن بهت

دقیقا چون یه عده زورشون میاد 

همه از بدبختی و خیانت میگن هر کسی هم باشه می‌ترسه

ولی چهار نفر مثل شما اگع از خوبی رابطشون می‌گفت می‌فهمیدن که اگه آدم درست رو انتخاب کنن میتونن بهترین دوران زندگیشون رو تجربه کنن

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

نیشم تا بناگوش باز شد🥺✨ ننهههه

خودااااااا 

گوگولیییییییی

الهی خوشبخت باشین همیشهه خیلی ذوق کردم 

مرسی که گفتی❤️

صبح هایمان بی شک میتواند زیبا تر باشند اگر تنها دغدغه زندگی مان مهربانی باشد، جای دوری نمی‌رود. یک روز همین نزدیکی ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت ، شاید خیلی زیباتر ✨🌖 خدای مهربونم ازت می‌خوام کمکم کنی همسری خوب و مادری مهربون و مفید برای بچه هام باشم و از همه مهم تر بنده خوبی برای خودت باشم💛🙂کاربری دیگم:yass_flower

عه؟؟ پس بیخودی ذپق کردم😅

ن عزیزم خیلیم قشنگه😍😍

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️