2777
2789
عنوان

یه چیز قشنگ از نامزدم بگم🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 62 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حس قشنگیه

اره خیلی تجربه کردم فقط دوتا بال میخوایی پرواز کنی 

ولی زیاد وابسته نشو 

محبت کن توم ولی محکم باش 

وابسته شدن ادمو اذیت می‌کنه 

هدیه من به همه نی نی سایتی های عزیز نماز کن فیکون حضرت عباس هست اگر از هممممه جا ناامید شدی و دیگه خسته و بریده شدی  یک ساعت وقت بزار و این نماز رو بخون به شرطی که برای من هم سر نمازت دعا کنی ...دو رکعت نماز می‌خونی مثل نماز صبح به نیت نماز کن فیکون حضرت عباس در رکعت اول بعد از حمد ،بجای سوره توحید ،از اول تا پایان آیه ۹۳  سوره انعام رو بخون....در رکعت دوم هم بعد از حمد بجای توحید ،  از ابتدای آیه ۹۴  بخون تا آخر سوره و ادامه نماز...در پایان هم هزار صلوات بفرست....این نماز رو نشسته و از روی قرآن میتونید بخونید ...حاجت من کربلاست ازت التماس دعا دارم رفیق .....حاجت روا باشید 
یکم عجله کردیم😬 بعدش یکم عذاب وجدان داشتم چرا قبل عقد پیش اومد، کاش دو هفته رم صبر میکردیم

نه بابا اشکالی نداره منم اون موقع تقریبا یه چندهفته قبل عقد بوس و بغل داشتیم بخاطر همین بهم وابسته شده بودیم زیاد 

درخواست دوستی چه مذکر و چه مونث پذیرفته نمیشه پس خودتونو خسته نکنید

یکم عجله کردیم😬 بعدش یکم عذاب وجدان داشتم چرا قبل عقد پیش اومد، کاش دو هفته رم صبر میکردیم

ماهم. مثل شما دو هفته قبل عقد کارو تموم کردیم😂😂

بگو کجا رفتیم

خونه خواهرشوهرم😄😄خونه خالی بود 

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

ممنونم عزیزم ایشالا این حسای خوب قسمت همه دخترای سایت بشه🥲🌻

ایشالله

ولی من پسرم😂💔💔💔💔

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿