2777
2789
عنوان

یه چیز قشنگ از نامزدم بگم🫠

1104 بازدید | 62 پست

اگر نمیگید پزه و فلان 

از موقعی که یکم صمیمیت فیزیکی باهم تجربه کردیم حالا منطورم رابطه کامل نیست، در حد معاشقه و اینا ها 

اخلاقش بکم عوض شده مثل بابا ها همش میخواد ازم مراقبت کنه هی میپرسه چیزی لازم نداری؟ یا جایی میخواستم برم یک ساعت راهه با اینکه راهش خیلی دوره میگفت خودم میام دنبالت میرسونمت و برمیگردم 🥹

تا حالا این بعدشو ندیده بودم 

در حالیکه فکر میکرد مرد ها بعد این چیزا دیگه خرشون از ل میگذره و تغییرات رفتاریشون اتفاقا منفی میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا بیشتر نمیان از خوشبختیا بگن توی سایت همه فقط از بدبختی میگن همه از ازدواج میترسن

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

استارتر تونستی ت ام عاشق اش بشی؟ من یکی قبلا ت زندگیم بود روانی وار دوسش داشتم ولی اون تاکسیک بود خیلی بعد جدا شدم الان یکی هست خیلی دوستم داره روانی وار میتونه با محبت منم عاشق خودش بکنه؟

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
راستش نه دو هفته دیگه تاریخ عقدمونه

عزیزم مبارکا

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘