2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک بالا رو ارتودنسی کنی بعد جدودا ۴ماه فک پایینم ارتودنسی میکن پس حدودا ۶ ۷ ماهی بعد

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

یعنی همزمان اورتودنسی نمیکنن دوتا فکو؟چه جالب نمیدونستم

بله همزمان انجام نمیدن اگه میخواین هردوتاشو انجام بدین اول برین سراغ ارتودنسی

هرچی زودترم برید بهتره چون از ماه قبل تا الان حدود ۳تومن گرونتر شده ارتودنسی دوستم انجام داد

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

اره خیلیییییی گرون شدهمنتظرم مادرم بیاد پیش بچه هام برم

مبارکتون باشه پیشاپیش

فقط قبلش باید برید بگید براتون عکس مخصوص بنویسن زیاد کار نداره یه ساعته تموم میشه بعد عکسا رو ببرید پیش دکتر

خود ارتودنسیم جلسه اول زیاد کار نداره اگه خلوت باشه یه ساعته کار اونم تموم میشه

مبارکتون باشه پیشاپیشفقط قبلش باید برید بگید براتون عکس مخصوص بنویسن زیاد کار نداره یه ساعته تموم می ...

مرسی عزیزم 

والا دوسال پیش رفتم همه کارشو کردم ۴۰تومن بود عکس هم گرفتم گفت فک پایینت عقبه باید دندون ازت بکشیم نیاز ب جراحی نداره ولی 

شوهرم پول لازم داشت از منو گرفت دیگه پول دستم نیومد تا الان

ولی من میبینم طرف اورتودنسی داره عمل بینی هم میکنه

والا چند سال پیش دوستم چنین شرایطی داشت دکتر گفت اول ازتودونسی بعد ۲ سال عمل بینی البته نظر دکتر بینی باید برات مهم باشه

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....