2777
2789
عنوان

یک عدد خرس گنده ترسو هستم

107 بازدید | 12 پست

از سوزن و امپول مثل خون بگیرن از توی رگ بکشن بیرون و اینا ببینم حالم بهم میخوره بعد فردا میخوام برم ازمایش بدم🥺🥺🥺 چه کنم 

من واقعا در برابر کسی که بخواهد به من درسی از ادب پارسی بدهد سرتا پا به گوش می ایستم و با سری از تواضع و قلبی اکنده از شوق اشتیاق به درسهایش با گوش جان دل میسپارم و در کمال سادگی قلبم رو چونان زمین شخم زده و اماده کشت تحویل دستان سبزش میدهم تا بذر های دانش را در وجود تهی من بیفاشند و مرا از جهلی که دانش پنداشتمش نجات دهد...

بشدت درکت می کنم

از آمپول وحشت دارمممممم

ولی عنوانت😂😂

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشدت درکت می کنماز آمپول وحشت دارممممممولی عنوانت😂😂

برو خداتو شکر کن یه سال امتحان زیست کلا دوتا فصل رو نخوندم چون مربوط به قلب و رگ و خون و.... بود چندشم میشد🤕🤕

من واقعا در برابر کسی که بخواهد به من درسی از ادب پارسی بدهد سرتا پا به گوش می ایستم و با سری از تواضع و قلبی اکنده از شوق اشتیاق به درسهایش با گوش جان دل میسپارم و در کمال سادگی قلبم رو چونان زمین شخم زده و اماده کشت تحویل دستان سبزش میدهم تا بذر های دانش را در وجود تهی من بیفاشند و مرا از جهلی که دانش پنداشتمش نجات دهد...
نه دوره بهیاری رفته بودم کسی نبود روش تمرین کنم به خودم سرم وصل میکردم 🫠

سرم گیج رفت از حرفت....

سرم گیج رفت از حرفت....

فقط میتونم بگم شل بگیر 

هرچی بیشتر مضطرب باشی بدنت هم بیشتر دردو‌حس می‌کنه 

سعی کن حواستو ازش پرت کنی مثلاً با گوشیت بازی کن یا با یکی حرف بزن 

فقط میتونم بگم شل بگیر هرچی بیشتر مضطرب باشی بدنت هم بیشتر دردو‌حس می‌کنه سعی کن حواستو ازش پرت کنی ...

نه نگاه حالم بهم میخوره از دیدن اون لحظه ....

ی آبرویی ازم رفت شهریور ۴۰۲ سر خون گرفتن که نگو نپرس🤣تازه میخوان برم دوره تزریقات درمانگاهی و بیمار ...

من بعدش دستم کبود شد خیلی وحشتناک منظره بدی بود.

نه دوره بهیاری رفته بودم کسی نبود روش تمرین کنم به خودم سرم وصل میکردم 🫠

ووویی، منم میخوام دوره تزریقات درمانگاهی و بیمارستانی شرکت کنم امسال خداکنه ی چند نفر باشن همونجا امتحان کنم دستم راه بیفته 

ی اشتباه کوچیک به مرگ منجر میشه