2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی تمیز دورم فقط آدمای خوب آدمایی که حالمو خوب میکنن

.البته وجود آدمهای بد منو به این آرامش رسوند

خدایا شکرت

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

مامانم، دوست پسرم

مامانا ک معمولا همه تمیزن چیز عجیبی نیست

ولی دوست پسرممم، دم ب دقیقه حمومه، کل شیشه عطرو خالی میکنه، لباساش همیشه مرتب و تمیز تو کمده، کفششو‌ هر شب با دستمال مرطوب تمیز میکنه

خلاصه خیلیییی حساسه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

خودم هرروز حمام میرم همیشه حتی اگه دبه هم باشه پر میکنم دوش میگیرم 

همیشه پشت سرم دستشویی میشورم فرچه اینا

گازم هرشب تمیز میکنم

کفشا محیط کارم دوهفته ای یک بار میشورم

با کاغذای اضافه شیشه ها پاک میکنم ک الکی هم حروم نشن 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

خواهرشوهرم که همه چیو میشوره قبل تخم مرغ زدن حتی اگه کانل تمیز باشه میشوره 

دو ساعت طول میکشه تا یه احاق گاز رو تمیز کنه 

زنعموم که همه لباس هاشون حوله و جوراب همه سفیده و همیشه در حال شستن 

هر دو دیسک گردن و زانو درد گرفتن 

از همه زرنگ تر و وسواسی تر مادربزرگ شوهرمه که هر هفته یه بار خونه تکونی اساسی میکرد شستن پرده و پاک کردن پنجره ها

الان ۷۰ سالشه همسن های این پیر هستن ولی این حتی نمتونه راه بره 

♡

مرتب مسواک میزنم شبا دندونم با مسواک نمک میشورم

عصرا خمیر دندون میزنم

در طول صبح تاعصر دهنم بااب نمک میشورم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
دم ب دیقه حمومه 🫠🤣

حالا ن اونطوری ولی مث اردکه😂

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

نتونستم مثبت فک‌کنم🤣

اشکال نداره