2777
2789
عنوان

رابطه

259 بازدید | 16 پست

سلام 

همسرم من از همه لحاظ عالیه ولی باهم رابطه خیلی کم داریم بیشتر وقت ها خستس و زود می‌خوابه منم بچه کوچک دارم همیشه نمیتونم بعضی وقتا سر این موضوع دعوا مون میشه خیلی ناراحت میشم شما چجوری مدیریت میکنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند نفر باید بپرسند تا جواب بدی؟؟؟؟؟

تو تاپیک هم هستی!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

من ۲۲ ساله می سوزم و می سازم اون زیاد علاقه ای نداره تازه وقتی میاد فرمالیته و بدون هیچ عشقی ..مثلا دراه حیاط جارو میکنه بی احساس ...وظیفشو انجام میده ولی بدون روح

انسانها کاش بتونن باهم صحبت کنن بیشتر وقتها با همفکری صحبت حل میشه

مگه کسی هست با عشقشم بتونه بد شه

بحق امام رضا اجاق عشقتون گرم باشه 

زن یا مرد با محبت نعمته بعضی ها شانس نیاوردن

صبر کن خدا بزرگه

خوابش رو جوری تنظیم کن که ۹ شب خواب باشه تو روز خسته اش کن ببرش پارک، آب بازی و حمام و این کارا

آخه یک سه ماهه دارم که بعضی وقت ها هر وقت دوست داره میخوابه

ببین اگه عشق باشه وقت پیدا میشه جا پیدا میشه بچه رو میشه خوابوند

صحبت کنید حل کنید نیاز حلالته خوب

تازه اون باید نذر و نیاز کنه تو گرم باشی 

چرا بعضی ها قدر نعمتو نمیدونن 

بازم میگم توضیح بده براش که موضوع چیه

ببین اگه عشق باشه وقت پیدا میشه جا پیدا میشه بچه رو میشه خوابوندصحبت کنید حل کنید نیاز حلالته خوبتاز ...

اتفاقا خیلی دوسم داره و ابراز علاقه و این چیزا ولی برای این یکی همش خستس 

آخه یک سه ماهه دارم که بعضی وقت ها هر وقت دوست داره میخوابه

آخی خداحافظش کنه 

یکم سخته واقعا 

خودت رو اذیت نکن 

هر دوره ای یه شرایطی داره زندگی 

به شادابی و نشاط روحی خودت خیلی توجه کن 

اینکه وقتی می‌آید خونه ولو که خونه نامرتبه، خودت خسته ای و فرصت نکرید به ظاهرت برسی ولی با نشاط برو استقبالش انگار که بهترین دوستت رو بعد مدت ها دیده باشی 

این خیلی تاثیر داره 

با توجه به شرایط بعضی وقتا هم خودت پیش قدم شو، چون زن بهتر می‌تونه شرایط رو مهیا کنه با وجود بچه 

کلا هم سعی کن زیاد با هم حرف بزنید تایم دو تایی داشته باشید ولو یه رب ولی با کیفیت 

سوره مزمل هم هر روز بخون 

۲ دقیقه هم زمان نمیبره، به آب یا شربت بخون جفتتون بخورید