2777
2789

خانوما من ک از شوهر سابقم طلاق گرفتم مامان و بابام و داداشم عذابی تو دنیا نموند ک بهم ندن از کتک گرفته تا فحشای بد بابام بهم میگف دهنتو..گ...یدم

تا بالاخره شوهر دومم اومد خواستگاریم خانوادم انقد تحقیرش کردن  خانوادشو خودشو ب پدر فوت شده اش فوش نموند ندن..حتی ب مادرشوهرمم فوش دهن داده بود بابام(من از ازدواج قبلیم ی پسر دارم ک حضانتش بامن بود حتی بابام اونم ازم گرفت داد ب باباش😭😭نذاشتن ببینمش)

حالا دنیا چرخیده بابامو هیشکی نگهداری نمیکنه(مامانمو طلاق داده با خواهرم میموند ک خواهرمم میگ دیگه نمیخوام بمونه تو خونم)

حالا دوباره اومده سمت من

شوهرمم میگه بیا براش خونه بگیریم بمونه توش

حتی مادرشوهرم میگ تو حیاطمون ی اتاق هس وسیله بذارم توش بیاد زندگی کنه(ماه بودن شوهرم و مادرش بهم ثابت شد ولی عمراااا دلم نمیخواد کمکش کنم چون عذابی نموند ک بهم نده)

حق با منه ؟ میگم خدا بهم ضرر نزنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر و مادر حتی اگر ظالم هم باشن، کافر هم باشن

وظیفه احسان به والدین از گردن فرزند سال نمیشه 

ببخش

الحمدلله خدا برات جبران کرده با ازدواج دومت اون سختی ها رو 

مطمئن باش اگر ازش نگهداری کنید خدا به بهترین نحو برات جبران می‌کنه و عاقبت به خیر میشی هم خودت هم نسلت

درسته یه کسی بهت بدی کرده و تو هم بهش بدی میکنی پناه نمیدی خوب دیگه طلبکار نیستی

ولی اون پدرته تو خوبی کن بسپار به خدا بسپار به کاینات خوبیتو بذاره سفره ات

یکی از این خوبی ها شوهر ماهتون بقول خودتون

بگذر ازش بگذار خداوند برات جبران کنه

هر چی بگی حق داری ولی عزیزم اونم پدره و الان کسی نیست کمکش کنه یه بار دیگه بهش فرصت بده شاید پشیمون شده باشه از رفتارش 

واقعا قدر شوهرت و مادرش رو بدون با این که میگی بابات انقد بهشون بد و بیراه گفته ولی بازم حاضرن ازش نگهداری کنن 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

دقیقا کارایی که امروز پدرمادر من دارن باهام انجام میدن چقد دلم شکسته چقد دلگیرم 

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

برای من دعا کن منم ی بخت خوب نسیبم بش مثل تو دلم ازدست حرفاشون اذیتاشون تکه تکه شده

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
حتی دوماه بعد از اینکه پسرمو ازم گرفتنپسر بزرگ بابام فوت شد🖤(ناتنی بودیم)زنگ زده بود میگف میدونم نف ...

واقعا ناراحت کننده اس واست خوشحالم که الان زندگیت خوبه 

عزیزم میدونم سخته ها ولی سعی کن ببخشی ازش مراقبت کنی خدا یه جا دیگه بهت کمک میکنه