2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجز پماد راه دیگه ای نداره؟موادی چیزی ترکیب کنیم نمیدونم چون دیروز به مامانم گفتتم گفتم مفتم دارو بد ...

اگه بواسیر داری ترکیب روغن‌ زیتون‌ و زردچوبه‌ برا‌ سه شب بزن +برای‌ رفع‌ درد‌ روغن بابونه‌ به‌ محل‌ بزن+یبوست‌ داری‌ از‌ عطاری‌ سفوف‌ بگیر‌ مصرف‌ کن+جهت‌ کاهش‌ تورم‌ روغن‌ بنفشه‌ هم‌ به‌ موضع‌ بزن

با پمادش چه مشکلی داری شب موقع خواب میزنی ۳ روزه خوب میشی

من مشکل ندارم از خدامه

نمیخرن برام

بدون پول که نمیتونم بخرم که کارت خودم گم شده عیدیامم دست مامانمه گاهی هزینه پست میده باهاش خودشونم نمیخرن

من اینا سر عادت ماهاینم به مامانم میگم کیسه اب جوش بزار من دلم درد میکنه میگه پات نشکسته پاشو بیا روشن کن بزار

بخدا اصلا برام مادر نکرد

اگه بواسیر داری ترکیب روغن‌ زیتون‌ و زردچوبه‌ برا‌ سه شب بزن +برای‌ رفع‌ درد‌ روغن بابونه‌ به‌ محل‌ ...

مه بواسیر نیست افتادگی روده هست

من ببخشید اس.هال هم باشم نمیتونم دفع کنم چون رودم میاد بیرون و باید از دست کمک بگیرم سر همینه شقاق شده

میوه سالاد کاهو و مایعات زیاد مصرف کن سالمخوری کن

میکنم همه اینکارارو من یبسم نباشم بخاطر رودم که افتاده وفع نمیتونم بکنم هر جوری بسه باید از انگشت کمک بگیرم سر همین شقاق شده خیلی میترسم سابقه نداشته انقد طولانی و دردناک بهش هی بسوزه

الان گفتم بهش گفت درک داری میمیری راحت شم

یه سری حامله بود سقط کرد من هر وقت بهش میگم مشکل دارم میگه کاش تورم سقط میکردم سر همین من تو این سن پناه اوردم اینجا

مه بواسیر نیست افتادگی روده هستمن ببخشید اس.هال هم باشم نمیتونم دفع کنم چون رودم میاد بیرون و باید ا ...

اها‌ قرص ویتامین e سوراخ کن به موضع بزن بهتره دکتر بری به بابات اطلاع بده

اها‌ قرص ویتامین e سوراخ کن به موضع بزن بهتره دکتر بری به بابات اطلاع بده

نداریم

نمیشه با وسایلی که معمولا تو خونه ها هست یه کاری کرد؟

بابام اگر میبردم دکتر که الان تاپیک نمیزدم

نداریمنمیشه با وسایلی که معمولا تو خونه ها هست یه کاری کرد؟بابام اگر میبردم دکتر که الان تاپیک نمیزد ...

دیگه‌ بلد‌ نیستم‌ همین‌ اطلاعاتی‌ که‌ دارم خدا‌ به‌ همراهت‌ فقط‌ دعا‌ میکنم‌ یجوری‌ شرایطت‌ اوکی‌ شه‌ و درمان‌ شی پماد آلفا اگه داشتی بزن ولی کمی طول میکشه تا خوب شی