2777
2789

من افتاوگی روده دارم سر همین با دست دفع میکنم و دفعم سخته و اب داغم زیاد استفاده میکنم

نزدیک ۲۵ تا ۳۰ دفعه هست اینجوری میشم تو طی سه سال که پوست روی مقعدم میره ولی بعد خودش خوب میشه ولی این سری دو تا پوستش رفته و بجای اینکه خوب شه رفته تو عمل و یه خط خونی افتاده و سوزشش بشدت زیاد و غیر قابل تحمله برام انگار داره ایندفعه چاک میخوره بجای اینکه خوب شه نگاه کردم

تو رو خدا چیکار کنم نه دکتر میبرنم فیزیو واسه افتادگی روده نه گوش میدن میگن شاقق واسه ابه نمیبنرم دکتر دارو بیگرم

خیلی میترسم کسی هست تجربه داشته باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول از همه ی پماد مخصوص هست انتی فشیر نمیدونم همچین چیزی حتما بگیر بزن یکم میسوزه ولی خوب میکنه. بعد صبح ناشتا. همیشه خاکشیر با اب ولرم بخور. شربت لاسی ژل.  اینا بخور. تا شکمت نرم شه زور نزنی.  زور ک نزنی اون زخم خوب میشه

اول از همه ی پماد مخصوص هست انتی فشیر نمیدونم همچین چیزی حتما بگیر بزن یکم میسوزه ولی خوب میکنه. بعد ...

نه زور نمیزنم

ینی میزنم

ولی یبس نیتسم بخاطر افتادگی روده باید با دست دفع کنم حتی اگه اسهال باشم.بعد کارتم گم شده عیدیامم مامانم برداشته نمیده بهمم نمیتونم برم داروخانه بگم مجانی بهم بده که