2777
2789

دوستم دستش شکسته بود تو تصادف دنبال پلاتین بود برای دستش ‌... که تو شهر ما داشتن و کارتش مشکل داشت ۱۱ میلیون از پول پلاتین پولشو گفت میتونی بدی دادم ... بهم گقت تا هفته دیگه برات واریز میکنم 

من دیشب بهش گفتم تصادف کردی سرت ضربه خورده  اخلاقت یکم تند تر شده زود عصبی میشی

دیشب  بعد حرفم بهم پیام داد گفت کی این پولو بفرستم برات 

من  سین کردم دیگه چیزی نگفتم چی بگم بهش در جواب این حرفش 

قاضی اصلی خداست💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو هر وقت مایل بودی شماره کارتتم تو ادامه همون جمله تایپ کن

عه زشت نیست ازش پولو یگیرم

چون ایران نیست ترکیه هست فعلا تصادف کرد اونجا دشتش شکست از ترکیه نمیشد کارت به کارت کنه۱۱ میلیون پول پلاتین و من دادم... شمارا کارت براش قبلا فرستاده یودم گفتش قبلا باشه جونم اومدم ایران میفرستم برات

بعد دیشب بعد حرفم بهش گفتم تصادف کردی تند تر شوی یهو گفت کی این پولو بفرستم برات؟ من سین کردم هیچی نگقتم دیگه...

الان من ازش پولو بگیرم یا بهش یگم نمیخوام چون میدونم بیاد شهرما با کادو طلا میاد مطمئنم طلافروشی هم دارن

قاضی اصلی خداست💚

عه زشت نیست ازش پولو یگیرمچون ایران نیست ترکیه هست فعلا تصادف کرد اونجا دشتش شکست از ترکیه نمیشد کار ...

خو اگه میدونی اینجوریه اصن ب روی خودت نیار اون پیامو دیدی 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
بگو هر وقت مایل بودی شماره کارتتم تو ادامه همون جمله تایپ کن

چرا یهو بعد حرفم که گفتم تصادف کردی اخلاقت یکم تند تر شده جونم یهو عصبی میشی این حرف پولو زد 

قاضی اصلی خداست💚

خو اگه میدونی اینجوریه اصن ب روی خودت نیار اون پیامو دیدی

اره چون بهم گفته بود بیام ایران ۵ برابر برات جبران میکنم شماره کارتمم قبلا داره فرستاده بودم ... میگم زشته حرفی بزنم فوقش کادو میده 

قاضی اصلی خداست💚

چرا یهو بعد حرفم که گفتم تصادف کردی اخلاقت یکم تند تر شده جونم یهو عصبی میشی این حرف پولو زد

شاید یادش رفته بوده  اسم تصادف ک اومده یهو یادش افتاده

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
اره چون بهم گفته بود بیام ایران ۵ برابر برات جبران میکنم شماره کارتمم قبلا داره فرستاده بودم ... میگ ...

بستگی ب شرایط خودتو داره اگه اینجوریه ک میگی اره صبر کن فعلا