2777
2789

دقیقا تو سنی هستم که باید هزار نفر بهم درخواست بدن ولی هیجکس نیست

دوستام رل دارن ولی بازم درخواست دارن چطوری میشه😐

خیلیا بهم میگن خوش قیافه ای و قیافت کیوته پس چرا درخواست ندارم؟ هرکی قیافه منو داشت بخدا تا الان ازدواج کرده بود، انگار وجود ندارم اصلا 

هرجایی جاش پیش من نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به قیافه نیست

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

من ۲۸ سالمه هر کی منو میبینه میگع اصلا بهت نمیاد ازدواج کرده باشی بعد میگن سنم نهایت ۲۲ سال باشع

بعد میگم درسته ازدواج کردم و بچه دارم پس چرا به جز شوهرم که اونم باهاش دوست شدم دیگه به غیر اون هیچکس حتی خاستگاری ازم نکرده یا اصلا حتی تیکه و متلک هم نداشتم😭

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

به فیس نیست که 

منم خیلی خوش فیسم و خب مجردم

البته من خواستگار داشته و دارم اما قصد ازدواج ندارم 

شاید انرژی زنونه و لوندی نداری

و اینکه الان یه کم شرایط فرق کرده و پسرا منتظرن تو خودت سمتشون بری و نخ بدی

من کلا هیچ پیشنهادی نداشتم قیافه مم بامزس 

ولی من همش تو خونم با هیچ کس ارتباط ندارم اصن تحمل ادما ندارم 

ولی هستن دوستام قیافه زیر معمولی ولی بلدن خودشون میچسبونن به پسر با چندین نفر حرف میزنن تا اخر از یکی شون خوششون بیاد پسراهم نمی دونن براش چی کنن از کادو و رستوران گرفته تا سفر