2777
2789

باید حدود 10_12 تومن در نظر بگیری

چون ریزهزینه زیاده داره فقط پول کلاس نیست

من هردوتا آزمونو بار اول قبول شدم

کنترل استرس و تمرین کردن از قبل خیلی مهمه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایی سخته دیگه آدم همش تو استرسه

بنظرم هرچقد سن کمتر باشه واسه طرف راحت تره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

نترس من نمونه سوال ها رو خوندم رفتم دقیقا مثل نمونه سوالها نبود ولی خب با اطلاعات عمومی بار اول کارتکس قبول شدم ولی باید پدر مادرم ببرنم بیرون کمی پارک دوبل و دور دوفرمان کار کنم و برم شهری .ولی از لحاظ قیمت هم فکر کنم حدود ۷ تومنه   

منم همیشه میخندم تو مدرسه تو فامیل همه اینو می‌دوننولی کوچک ترین چیزی بشه 2 ساعت گریه میکنم 😂😂😂وق ...

🤗🤗🤗💖

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

من گرفتم ۸ملیون دادم یادم دادن قبول نشدم

۱۵ملیون دادم پارتی بازکردن قبولش کردن الانم رانندگیم ازهمه بهتره😂😂

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

مبارکتون باشه کدوم شهر هستید

قم

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

آها چه خوب کاشکی اون مربی اینجا هم بود یه شیرینی بهشون می‌دادیم قبول کنه ما رو

شماکجایین؟