2777
2789

میخوام مادر شوهرم واسم ارزش قایل بشع که بقیه هم بزارند میخوام اینجوری هم نشه حداقل شوهرم بشه حامیه من چرا فقط باید ناز مادرشو بکشه چرا اخه

مادر شوهرم با دو تا  بردارشوهر تو یه ساختمون هستند 

ولی ما جداییم از روز اول عروسی فقط بهش محبت میکرد که جذبش کنه سمت خودش دست بردار ش هم نیست یه روز اگه ومیرفت بالا ومیدیدش زنگ میزد میگفت چراا نیومدی چرا فقط گله میکرد ازش بعدش میومد کنارش مینشست گریه می کرد تو رفتی من دلتنگت شدم تو رفتی ال شد بل شد در حالیکه موقع نامزدی هر موقع من میرفتم قهر بودن 

هعی فقط میخواست حس قدرت بده بهش که همه رازهاشو مثلا به اون می گفت 

خلاصه که هی با گله کردناش و قیافه گرفتنش بهش عذاب وجدان میداد الان امروز نرفته اونجا زنگ زده چرا پس نیومدی 

مثلا میریم خونشون هی و یکسره میخواد با مامانش حرف بزنه یه ترس عذاب وجدان درونش هست که نمیذاره 

من اخه چیکار کنم هی میخوام محبت کنم وقتی میبینم نه بابا هیچ تاثیری نمیکنه این همون ادمه 

مادر شوهرم بهم بی احترامی میکنه بی ارزشی میکنه بی محلی میکنه ولی این عین خیالش هم نیست فقط رابطشو خوب نگه میدارع با مادرش من با این چیکار کنم اخه من هی سعی میکنم رابطمو حفظ کنم با مادر شوهرم ولی اون هی عقب میکشه ازم 

شوهرم هم میگه تو مغروری الی بلی به نظرتون جلوی اون با مادرشوهرم چه شکلی باشم خوبه

کلا الان که جاریهام قشنگ نفوذ کردن تو مادر شوهرم 

شوهرم هم نسبت به برادراش خیلی صمیمیه با مادرش منم که ارتباطم خیلی کمتر چکار کنم به نظرتون 

مثلا وقتی میریم باغمون با مادرش اینا یکسره به شوهرم امر و نهی میکنه علی دیدی این طدر شد 

علی پسرم بخور دیگه علی این کارو بکن اونقدر عذاب وجدان داده که شوهرم اصلا مادرش بدترین رفتارات هم کنه دست از سرش بر نمیداره که نمیداره یا مثلا من یه حرفی بگم مخالفش رو میگه انگار اصلا اون شوهر من نیست شوهر مادر شوهرمه از بس وقیح هس زنیکه 

فقط خودت درگیر این روابط نکن 

برو دنبال هدف های زندگی خودت 

وگرنه چشم باز می کنی و می بینی همه عمرت رفته و فرصت های زندگیت تموم شده و تو فقط درگیر حاشیه ها و خاله زنک بازی های فامیل شوهر بودی

گور باباشون انقدر قربون هم برن تا جونشون تموم بشه

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

به فکر خودت باش

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.