2777
2789

دو سالو ۷ماهشه

کلی. کلمه میگه 

خیلی زرنگه 

جمله بندی هم داره کم ولی بسیاررر بچه کونه 

مثلا میگه(بابا آتا بُد پایین،)  بابا اشغالا برد پایین...

یا مثلا بابا کاره 

یا.  اِستَ پوپ.(استخر توپ)

کلمه زیاااد بلده. ولی زبونش خیلی سنگین و بچگونس 

میبینم  بچه های همسنش کامل. انگار آدم بزرگن. کامل. کلمه ب کلمه درست حرف میزنن

میگم خدایا لین چه ژنتیکیه من دارم اخه 

بچه هامون خیییلی بچه ان 

نسبت ب همسنو سالاشون دیرتر. انگار بزرگ میشن 

بچه های خاهر برادرمم اینجور بودن 

ولی حالا ک خودم دارم تجربش میکنم. استرس میگیرم

دیگر به راستی می‌دانم که درد یعنی چه درد به معنای کتک خوردن تا حد بیهوش شدن نبود. بریدن پا بر اثر یک تکه شیشه و بخیه زدن در داروخانه نبود. درد یعنی چیزی که دلِ آدم را در هم می‌شکند و انسان ناگزیر است با آن بمیرد بدون آنکه بتواند رازش را با کسی در میان بگذارد، دردی که انسان را بدون نیروی دست و پاها و سر باقی می‌گذارد و انسان حتی قدرت آن را ندارد که سرش را روی بالش حرکت دهد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا خیلی ناشکر هستی

بچه ب این خوبی و سالمی

ناخن هاشو ماچ کن

پسرها دیر ب حرف می افتن

چی میخای ازش اخه مادر عجول

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

عزیزم اگه خب داشتید تو خانواده بازم بنظر طبیعی میاد ولی بازم بنظرم با ی متخصص مشورت کن خدایی نکرده چیزی نباشه بعدن دیر متوجه شی

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

ای جان چطور دلت میاد اینطوری بگی من دخترم سه سال و نیمشه بچگونه حرف میزنه میگم خدا کنه تا سه چهارسال دیگه همینطوری حرف بزنه از بس دوست دارم 

عاشق بچگونه حرف زدن بچه هام 

زبونشم پاک میشه اونوقت دلت برای حرف زدن الانش تنگ میشه

هم سن دخترمنه دخترم کامل حرف میزنه ولی بچه برادرم یه سال بزرگتره حرف نمیزنه نگران نباش هنوزوقت داره باهاش زیادحرف بزن پسرادیرتربه حرف میان

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤

حق داری 

ولی نترس 

برادرزاده منم یکم اینجور بود ، شده بلبل 

از زبون درازیش کسی در امان نیست 

شنیدم خواهر و برادرمم اینجور بودن ولی الان هیچ مشکلی ندارن 

از ۷ سالگی ب بعد مثل بقیه میشه ..

استرس به خودت نده 🌱

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

بابا بیخیال دختر جان، فک کردم دور از بچت، کلا نمیتونه حرف بزنه، به مرور طوری زبان باز خاهد کرد که نگو، بعضی از بچه ها دیر زبان باز میکنن، خب عزیزم وقتی کلمه ها رو میگه پس یعنی اینکه به مرور بهتر خاهد شد، پسرم 6 سالش هس، تا همین اواخر به ر میگفت ی، خیلی از جمله ها رو عوض بدل میگفت، به داروخانه میگف، دانوخاوه، تو از بچه دوساله انتظار داری عین بلبل بحرفه

نگران نباش وقتی کلمه ها رو بلده و صحبت میکنه پس میتونه درست حرف بزنه منتها یکم دیرتر از بقیه بچه ها کامل حرف میزنه

جای نگرانی نداره به مرور زمان خوب میشه

این چیزا دیر یا زود حل میشن بعدا حسرت میخوری که تو بهترین دوران زندگی بچت انقد غصه خوردی