2777
2789
عنوان

راهنمایی طلاق

204 بازدید | 20 پست

خانوما طلاهایی ک برای عقد و اینا خلیدن از جمله سرویس و اینا اگر بفروشیم بدون فاکتور میشه فروخت؟چون دسنم نیس

و اینکه اگر بفروشیم میتونن بگن پولشو برگردون ینی بعد تغییر ماهیت میشه پس گرفت؟

سوال بعدی اینکه وسیله ها از جمله اتو مو و چمدون و از اینجور وسایل ک داماد گرفته میتونن پس بگیرن یا چجوریاس

ممنون میشم راهنمایی کنید

پرنسس اقامون 👰👫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعصیا خیلی جلبن فاکتورهای طلا من هم دست مادرشوهرم بود بعد همسرم می گفتم هی هاشا می کرد

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

اینام خیلی زرنگن دیگ

همون بهتر که جدا میشی 

اگه ادمو میخاستن هدیه دادنی که نسیه باشه به چه دردی می خوره

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

فاکتور به اسم همسرتون باشه ، طلا مال اونه مگر اینکه بیاید اثبات کنید ک مال شماست اگر خودش خریده ، ما ...

فاکتور ب اسم همسرمه و دست اوناس اگر بفروشمش طلارو چی؟

پرنسس اقامون 👰👫
فاکتور به اسم همسرتون باشه ، طلا مال اونه مگر اینکه بیاید اثبات کنید ک مال شماست اگر خودش خریده ، ما ...

منظور طلارو عوض کنم؟

وسیله ها چی اونا مال خودمه؟

پرنسس اقامون 👰👫
وکیل تو سایت؟

بلد بود شایدم وکیله ولی خیلی خوب راهنمایی کرد معلومه وارده