2777
2789

یه بارم بیرون با شوهرم بودیم مرده از تو ماشین داد زد زنت عینه بنزه خودت لاستیک پراید دیر وقتم بود هیشکی تو خیابون نبود شوهرم هر چی از دهنش دراومد گفت ولی خب گازشو گرفتن رفتن بدبختیش موند واسه من شوهرم نمیزاره هیچ کار زیبایی بکنم حتی میگه آرایشم نکن

فقط فک کنم دوستم بهم گفت اونم خودش دختر خوبیه 

کسی تا بحال نگفته 

ولی زیاد نگاهم میکنم من خیلی ناراحتم همیشه بابت این ناراحت بودم کسی بهم نگفته خوشگل💔😂😭

ولی تا دلت بخواد  بهم گفتن حتی آدم غریبه که دختر خیلی خوبی هستی ولی نمیدونم منظورش از خوب بودن یعنی چی شاید چون عین اسکلا رفتار میکنم به همه روی خوش نشون میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط فک کنم دوستم بهم گفت اونم خودش دختر خوبیه 

کسی تا بحال نگفته 

ولی زیاد نگاهم میکننن من خیلی ناراحتم همیشه بابت این ناراحت بودم کسی بهم نگفته خوشگل💔😂😭

ولی تا دلت بخواد  بهم گفتن حتی آدم غریبه که دختر خیلی خوبی هستی ولی نمیدونم منظورش از خوب بودن یعنی چی شاید چون عین اسکلا رفتار میکنم به همه روی خوش نشون میدم

زیااااااااد،..همیشه .حرف تکراری و روتین واسه من 

اخریش دیروز .رفتم موز بخرم هرچی کارت میکشید پسره نمیشد،بانک جواب نمیداد چندتا مشتزی هم قبل من کارتشون حواب نمیداد و الاف بودن.گفتم بده من بکشم تا کشیدم جواب داد یهو بی مقدمه گفت میدونی چرا تا تو کارت کشیدی اوکی شد؟؟گفتم چرا .گفت چون تو خوشگلی ،دستگاه هم نتونست بهت نه بگه ..بعد شروع کرد که چقد خوشگلی اصلیتت کجاییه؟؟ روسی؟؟ آلمانی ای؟؟ اگه صحبت نمیکردی فک نمیکردم ایرانی باشی ..شبیه مدلایی خیلی مواظب،خودت باش خیلیییی .اینارو پشت سرر هم بدون اینکه نفس تازه کنه گفت جلو بقیه ...منم فقط گفتم ممنون و اومدم بیرون نشستم تو ماشین ..شوهرم گفت چی داشت یکساعت بهت میگفت پسره؟؟گفتم چی میگن بنظرت؟؟همون حرفای تکراری ..بنظر حودم همچین اش دهن سوزی نیستم اصلا اصلا اصلا ،اعتماد،بنفسم اتفاقا تو زیبایی خیلیم کمه ولی چون ظاهرم تو شهریکه هستم خیلی کمه این تفاوت احساس میشه و هرجا میرم از بقال و نونوا و بانک و دکتر وحرم و دانشگاه و مترو و اتوبوس و حتی قبرستون

........اولین سوال اینه ببخشید،شما ایرانی هستین؟؟میگم اره میگن فکر کردم المانی هستین اخه شبیه اونایی 

حتی روز عقدم که تو حرم امام رضا اول عقد بالاسرحضرت کردیم برگشتنی تو صحن حرم مردم منوشوهرمو میدیدن بهم میگفتن این دوتا توریستن ،،این دوتا خارجین 

شوهرمم اخه خیلی شبیه منه ..من ولی چشمام آبیه .اون سبز 

و خیلی خوشگله 

درصد زیادی که نمیشناسنمون وقتی باهمیم میپرسن خواهربرادرین؟؟داداشته؟آبجیته؟؟دوقلویین؟؟؟

که این خیلی بده ..قیافه ها تو ذهن مردم میمونه و اگه بعد چندسالم ببینن مارو باز یادشونه که این واسه اکثر مواقع اصلا خوب نیست من خوشم نمیاد تویاد،کسی باشم .

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

یه شب با دوستام داشتیم پیاده روی میکردیم. سه نفربودیم من وسط بودم. یه ماشینیه اومد چندتا پسر بودن هی ...

🤣🤣🤣🤣🤣تو رو میگفت😂

مائده هستم🌷🌷🌷یه خواهر کوچیکتر دارم🌷🌷🌷یه برادر بزرگتر

یه بارم بیرون با شوهرم بودیم مرده از تو ماشین داد زد زنت عینه بنزه خودت لاستیک پراید دیر وقتم بود هی ...

وااای خدااااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فقط فک کنم دوستم بهم گفت اونم خودش دختر خوبیه کسی تا بحال نگفته ولی زیاد نگاهم میکنم من خیلی ناراح ...

نه اینطور نیست

کلا بعضی مردم وایب مثبت ارتعاش میدن

منم دیدم از اینجور افراد

آدم دلش میخواد باهاشون صحبت کنه

به من چند نفر گفتن شبیه دخترای زمان پهلوی هستی حالا منظورش نفهمیدم😭😭😂😂😂😂

وای اونا قشنگنننننننن

شیرین تو تاسیان

پرناز ایزدیار

اینا چهره های اصیلی دارن