2777
2789
عنوان

انقراض مرد ها

432 بازدید | 52 پست

کسی در مورد انتخاب رشته چیزی میدونه😂😂

اگه اینو نمیزدم شاید نمیومید

خواهشا اگه کسی چیزی میدونه بگه

من سوال دارم

سعی کنیم در این دنیای فانی مهربان باشیم:)❤️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یسری چیز ها میدونم در رابطه با تجربی

خواهرم میخواد انتخاب رشته کنه و مشاورش گفته یه مبغلی رو باید بدن و هیچیم نگفته دیگه

این هزینه ای که پرداخت میشه دقیقا برای چیه؟

مثلا ما الان نمیدونیم با این تراز رتبش چی میشه و اونی که میخوادو میاره یا نه

بعد پول میدیم  که طرف بگه میتونه انتخاب کنه؟

سعی کنیم در این دنیای فانی مهربان باشیم:)❤️🌱

حالا به دور از شوخی تو اینیستا دیدم کروموزوم های y داره از بین میره

منم دیدم اونو

چرته

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

چه میدونم والا

بله، کروموزوم Y انسان در حال کوچک شدن و انحطاط است و دانشمندان معتقدند ممکن است تا چند میلیون سال دیگر ناپدید شود [1، 3]. با این حال، این اتفاق لزوماً به معنای انقراض نسل بشر نیست، زیرا «کلیت ژن SRY» که عامل تعیین‌کننده جنسیت نر است، ممکن است به کروموزوم دیگری منتقل شود و حیات گونه ادامه یابد، مشابه اتفاقی که در برخی گونه‌های جوندگان رخ داده است [3، 6].
چرا کروموزوم Y در حال از بین رفتن است؟
نقص بنیادین:
برخلاف سایر کروموزوم‌ها که از آن‌ها دو نسخه وجود دارد، کروموزوم Y فقط یک نسخه دارد و نمی‌تواند از فواید نوترکیبی ژنتیکی (آمیختن ژن‌ها برای از بین بردن جهش‌های آسیب‌زا) بهره‌مند شود.
تخریب و از دست دادن ژن:
به دلیل عدم نوترکیبی، ژن‌های کروموزوم Y به تدریج از بین رفته و حذف می‌شوند، که منجر به کوچک‌تر شدن و تضعیف آن می‌شود [2، 7].
چه اتفاقی خواهد افتاد؟
انتقال ژن SRY:
حتی اگر کروموزوم Y از بین برود، ژن اصلی تعیین‌کننده جنسیت نر (SRY) می‌تواند به کروموزوم دیگری منتقل شود و وظیفه تعیین جنسیت را ادامه دهد.
تکامل گونه:
در این صورت، گونه بدون نیاز به کروموزوم Y قادر به تولید مثل ادامه خواهد داد [3، 7].
نمونه‌های مشابه در طبیعت:
دو گونه از جوندگان قبلاً کروموزوم Y خود را از دست داده‌اند اما توانسته‌اند به بقای خود ادامه دهند، که نشان‌دهنده امکان‌پذیر بودن این روند برای انسان است [3، 4].
آیا این به معنای پایان مردان است؟
خیر، از دست دادن کروموزوم Y به معنای حذف جنس نر نیست، بلکه به معنای تغییر مکان ژن تعیین‌کننده جنسیت و ادامه یافتن نسل از طریق سازگاری تکاملی است [3، 6].

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

خواهرم میخواد انتخاب رشته کنه و مشاورش گفته یه مبغلی رو باید بدن و هیچیم نگفته دیگهاین هزینه ای که پ ...

الان مگه رتبه ها اونده؟

باید از خودش بپرسید خوب که چه کار هایی انجام میده.

ولی معمولا اون مشاور پول میگیره رشته ها رو برات توضیح میده. دانشگاه هارو برات توضیح میده و بعد با توجه به اولويتت انتخاب رشته میکنخ

بله، کروموزوم Y انسان در حال کوچک شدن و انحطاط است و دانشمندان معتقدند ممکن است تا چند میلیون سال دی ...

چقدر جالب مرسی بابت توضیحت عزیزم 

صد موی سفید پس داده ام بس نیست؟                              کی خسته میشوی فلک از امتحان من؟؟