2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر ی چای باهام قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام نباید کوتاه بیای و بدتر لج کنی و بگی مگه درک نداری بچه شیر میخواد و ...یه ابجوش میذاشتی تا من ب ...

بابا با مادرشوهرم زندگی میکنم یبار این رفتارو داشتم نزدیک بود منو بکشن همشون ریختن سرم

چجوری

چون از اول رو ندادم بهش الان راحتم و توقع ندارن مثلا آشپزی نمیکنم و غذا نمیپزم و همه کارو مادرش میکنه به من چهههه تو بد عادتش کردی اگه از این بعد کار داشت بگو دستم بنده ۷ودت انجام بده .یا بگو فلانی میشه ان کارو کنی من مشغول بچه هستم

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

بابا با مادرشوهرم زندگی میکنم یبار این رفتارو داشتم نزدیک بود منو بکشن همشون ریختن سرم

منم اتفاقا با مادرشوهر زندگی میکنم . بخدا خودش میپزه ‌. میشوره و تمیز میکنه . من خیلی حال داشته باشم ی ظرف بشورم . اصلاااااا رو نده بهشونننننن وگرنه بدبخت میشی دختر

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

چه غلطا من شوهرم ی کاری داره باید لطفا و خواهشنا بگه اگه حوصله داشته باشم انجام میدم . مگه برده اشی؟ ...

عزیزم همینطور رفتار میکنی که انقد توی زندگیت مشکل داری،لطفا وقتی خودت زندگی موفقی نداری بقیه روهم اینطور نصیحت نکن.

ناراحت نباشیا 🩷

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.🛑درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🛑