2777
2789

من دخترم پنج سال و نیمشه امسال میره پیش دبیستانی 

خیلی خوب حرف میزنه 

فقط تازگیا هیجانی که میشه یا میخواد یه چیزی را توضیح مثلا دقیق بده 

ام ام میکنه اول جمله هاشش یا کلمه اول و دو بار تکرار میکنه 

حس میکنم دایره لغاتش بیشتر میشه هی میخواد انتخاب کلمه کن اینجوری میکنه ولی کلا حرفف زدنش خیلی خوبه خواستم ببینم بچه های شما هم اینطورین ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم خیلی خوب حرف میزنه هرکی میبینتش فک میکنه میره پیش دبستانی بخاطر حرفاش

ولی نزدیک ۴ ساله حرف زدنش همینطوره 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

هنوز  به اون  مرحله  نرسیدم دخترم  ۳  سالشه  و  صحبت کردنش   جدایدا  خیلی  رون  ار از  قبلش  شده   البته از  ۱۲  ماهگی  حرف  زد ولی   خیلی  کامل نه الان  که کامل  شده     مثلا   میخواد دقیقا  با هیجان  یه چی بگه    میگه  پشت  هم  ( میگم  میگم  میگم   ااممم  ) بعد یهو انگار یادش  میره من  هولش نمیکنم  میگم چی میگی  مامان    و یکم  اروم  میشه   حرفا رو  میچینه انگار  و  دوباره میگه    حرفشو  کامل    فک کنم  طبیعی  باشه 

ببین ام ام. یا منظورت سر زبونش میگیره لکنت زباناگه لکنت نیست. نگران نباش فقط بهش بگو آروم حرف بزن عج ...

نه بابا سر زرونش نمیگیره که میگم خوب حرف میزنه ام ام داره فکر میکنه مثلا