2777
2789

من معدل سال اخرم نمیگم ولی تک شد

بخاطر شرایط خانوادگی افتضاح

الان ۲۴ سالمه بزور میخوا برم دانشگاه

خیلی خانوادم ضربه بم میزدن و اذیتم میکردن و میکنن

ولی یازدهم و دهم متوسط بود

جمع دیپلم شد ۱۴/۱۵ 

اصلا منو راه میدن؟! 😐

زرنگم بخاطر شرایط خونه نمیتونستم بخونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه رشته نظری بودی معدل کتبی مهمه رشته های با سوابق بزن شهرای کوچیک دولتی میاری

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
ازاد و پیام نور میگم

پس کلا غصه معدلتو نخور برو ثبت نام کن

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

با توجه به شرایطی که تو توصیف کردی، به نظر میاد که شرایط خانوادگی تاثیر زیادی روی وضعیت تحصیلی‌ت گذاشته. در مورد رفتن به دانشگاه، باید بگم که معدل دیپلم یک عامل مهم هست، اما تنها فاکتور نیست. دانشگاه‌ها معمولاً نمرات و معدل رو به عنوان یکی از فاکتورها در نظر می‌گیرند، ولی چیزهای دیگه‌ای هم در نظر گرفته میشه مثل:

1. پاسخ به شرایط شخصی: اگر تو بتونی ثابت کنی که شرایط خانوادگی‌ت تأثیر زیادی روی عملکرد تحصیلی‌ت گذاشته و دلیل افت نمرات به خاطر مشکلات بیرونی بوده، می‌تونه در نظر دانشگاه‌ها تاثیر داشته باشه.
  2. آزمون‌ها و مصاحبه‌ها: بعضی دانشگاه‌ها برای پذیرش از آزمون‌های ورودی یا مصاحبه استفاده می‌کنند که می‌تونه فرصتی باشه برای نشون دادن توانایی‌ها و انگیزه‌ات، نه فقط معدل.
  3. انتخاب رشته مناسب: بعضی رشته‌ها ممکنه با معدل‌های پایین‌تر هم پذیرش داشته باشن و بهتر باشه که رشته‌ای رو انتخاب کنی که بیشتر به علایق و توانایی‌های تو نزدیک باشه.

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

من دهم بین ۱۵ ۱۶ بودیازدهم بالای ۱۸ بوددوازدهم نزدیک ۱۸معدل کل ۱۷ و ۲۵ زبان انگلیسی پیام نور پارسال ...

ولی باز اینجا یه دختره ای بود میگفت با ۱۸ روانشناسی نیاورده اگع درست بگم

نمیدونم چجوری بود

💕🌸☘️🌹

با توجه به شرایطی که تو توصیف کردی، به نظر میاد که شرایط خانوادگی تاثیر زیادی روی وضعیت تحصیلی‌ت گذا ...

مدیریت بازرگانی میخوام

من یازدهم و دهم خوبن نمراتم

سال اخر خراب کردن خیلی خیلی اذیتم میکردن

اصلا طوری شده بود تمرکز نداشتم اعصابمم نمیکشید درس بخونم

همش تو فکر بودم شل کردم 

الانم تو همون خونم منتها دیدم زندگی و ایندم خراب کردن

سعی خودم میکنم کنترل کنم خودمو

اون زمان هم باید موقع خوندن درس از ذهنم خارج میکردم همه چیو

من دهم بین ۱۵ ۱۶ بودیازدهم بالای ۱۸ بوددوازدهم نزدیک ۱۸معدل کل ۱۷ و ۲۵ زبان انگلیسی پیام نور پارسال ...

من بدون ازمون میخوام برم

خانوادم نابودم کردن تو هم

اون از سال اخر

بعدشم هی زدن تو سرم نمیذاشتن مطالعه کنم یا چیزی یاد بگیرم یا درمورد سواد و درس صحبت کنم

دیگ موندم عقب

برم دانشگاه تلاش میکنم جبران شه، هوشش رو دارم زرنگم